A SkyShowtime októbert követően novemberben is több premierrel jelentkezik majd, azonban a streaming szolgáltató most is csak a legfontosabbakat teszi közzé. Ezúttal 9 kiemelt produkciót mutatunk be, amelyek közt szériák, filmek és dokumentumfilm-sorozat is található. A jövő hónapban többek közt idén debütált mozifilmek, népszerű szériák folytatásai, adaptáció és sztárok főszereplésével készült produkciók közül is válogathatunk majd.

Yellowstone

November 1-jén dupla résszel debütál a SkyShowtime-on a Special Ops: Lioness 8 epizódos 2. évada. A Zoe Saldaña főszereplésével készült produkció ezt követően minden héten új résszel jelentkezik majd. Ahogy a CIA terrorizmus elleni harca egyre közelebb kerül hazájukhoz, Joe, Kaitlyn és Byron egy új Lioness ügynök segítségével próbálja megállítani a legújabb ismeretlen fenyegetést. A minden oldalról növekvő nyomás miatt Joe kénytelen szembenézni azokkal a nehéz döntésekkel, amelyeket a Lioness program vezetőjeként hozott.

hirdetés

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a Ragnar Jónasson bestseller thrillersorozatán alapuló The Darkness 6 részből álló 1. etapja. A produkció Hulda Hermannsdóttir nyomozó életét követi nyomon, aki egy sokkoló gyilkossági ügyben nyomoz, miközben saját személyes traumáival is meg kell birkóznia. A közelgő előnyugdíjazással és azzal a ténnyel szembesülve, hogy kénytelen egy új társsal együtt dolgozni, Hulda eltökéli, hogy mindenképpen elkapja a gyilkost, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja a saját életét.

November 2-tól lesz megtekinthető Meg Ryan és David Duchovny közös romantikus vígjátéka, a Mi lesz később (What Happens Later). A filmben két egykori szerelmes, Bill és Willa egy helyi repülőtéren ragad egy éjszakára. A bizonytalan ideig tartó késés közepette az álmodozó Willa és a szerencsétlen Bill azon kapják magukat, hogy pontosan ugyanúgy vonzódnak egymáshoz és bosszantják egymást, mint évtizedekkel korábban. Miközben kibogozzák közös múltjuk rejtélyét, és összevetik mostani életüket az egykor közös álmaikkal, azon kezdenek tűnődni, vajon mostani találkozásuk a puszta véletlen műve, vagy sokkal varázslatosabb oka van.

14-én lesz a premierje a SkyShowtime-on a Yellowstone 5. szezonjának 6 epizódból álló második felének. A sorozatból hetente kerül be új rész a kínálatba. A széria befejező epizódjaiban, miután Beth megtudja, hogy mi történt a vonatállomáson, az az első dolga, hogy azt javasolja Johnnak, öljék meg Jamie-t. A férfi ezért összeesküszik Sarah Atwooddal, hogy ők tegyék meg az első lépést. Emellett most láthatjuk először Duttonéket Rip nélkül harcolni.

November 20-án dupla résszel debütál a Billy Bob Thornton főszereplésével készült Az olajügynök (Landman). A 10 részes drámasorozatból hetente érkezik új epizód a streaming szolgáltatóra. Az olajügynök a nyugat-texasi olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szól. Az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok váltakozó sikerű történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. A produkció a Boomtown című podcast alapján készült, és fontos szerepet játszik benne Demi Moore is.

23-án jön a platformra a Szökevény csajok (Drive-Away Dolls) című bűnügyi vígjáték. Az egész estés produkcióban Jamie, a gátlástalan, szabadszellemű lány egy újabb szakításán kesereg, visszafogott barátnőjére, Marianra pedig nagyon ráférne egy kis lazítás. Az újrakezdés reményében rögtönzött útra indulnak Tallahassee-be, de terveik egyszer csak kudarcba fulladnak, amikor egy csapat ügyetlen bűnöző keresztezi útjukat.

6 hónappal a hazai mozis premiert követően, november 28-tól a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Képzeletbeli barátok (IF). A Ryan Reynolds és Cailey Fleming főszereplésével készült film egy olyan lányról szól, aki képes látni az emberek képzeletbeli barátait, ezért egy utazásra indul, hogy az elfelejtett barátokat visszavezesse a gyerekekhez, mielőtt még végleg eltűnnének.

Szintén 6 hónappal a magyar mozis bemutató után, 30-án a platformon is elérhető lesz Ryan Gosling és Emily Blunt közös akcióvígjátéka, A kaszkadőr (The Fall Guy). Colt Seavers kaszkadőr éppen egy karrierjét is veszélyeztető balesetből gyógyult fel. Amikor megtudja, hogy exe, Jody filmet rendez, úgy dönt, hogy visszatér a munkájához, és megpróbálja visszaszerezni szerelmét. Azonban a film főszereplője eltűnik, a produkció pedig veszélybe kerül. Összeesküvések egyre vadabb szövevényébe keveredik, meg kell oldania a rejtélyt, hogy megmentse a filmet, és kapjon egy utolsó esélyt Jodynál.

November 30-án érkezik a streaming szolgáltatóra az Action című dokumentumfilm-sorozat 6 epizódos 1. évada. A széria a 87North kaszkadőrcsapatról, a David Leitch és Kelly McCormick alapította világhírű produkciós és akciótervező vállalatról szól. Végigkövethetjük, ahogy reflektorfénybe kerülnek, és olyan hétköznapi emberek lebilincselő történeteit tárják fel, akiket magával ragadott az extrém sportok, a harcművészetek, a motocross és a megannyi akciódús mozgásforma világa. A szériában feltűnik Keanu Reeves, Ryan Gosling és David Harbour is.

hirdetés

Sebestyén Balázs is visszatér - ők hárman biztosan nyomozói lesznek az idei Álarcos énekesnek

Premierdátumot és új előzetest kapott a Dűne előzménysorozata

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 8. adásában

13 év után távozik az ATV Híradó egyik műsorvezetője

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)