Október 12-től, holnaptól több este is új műsorrend lesz látható az RTL-en. Most csütörtökön véget ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., celebes évada, holnaptól pedig szombat esténként egy vadonatúj produkció kerül képernyőre a csatornán. Mindez pedig a tévéadó szinte minden esti műsorrendjét átalakítja. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Október 12-től, most szombaton a Fókusz Plusz továbbra is 18:55-kor fog indulni, utána az X-Faktor is a megszokott időpontban, 20 órakor fog kezdődni az RTL-en. A Miller Dávid és Pápai Joci által vezetett tehetségkutató bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje azonban 5 perccel hosszabb lesz. Október 5-én debütált az RTL+-on a Kovács Kokó Istvánról szóló dokumentumfilm-sorozat, a Kokó, amely most szombattól már az RTL-on is látható lesz. Az Olimpiai-, Világ- és Európa-bajnok bokszóló életét és karrierjét bemutató 4 részes produkció szombatonként 22:05-kor kerül képernyőre a csatornán. Vasárnap esténként a Sztárbox vetítésében nem lesz változás, azonban most hétvégétől adásonként már nem három, hanem négy meccset izgulhatnak végig a nézők.

Október 14-től, hétfőtől a Fókusz változatlan időpontban, 18:55-kor lesz látható és a hossza sem változik. Ezt követően Az Árulók – Gyilkosság a kastélyben helyett, 20 órakor indul a Nyerő Páros vonadúj, 8. szezonja. Sebestyén Balázs és Kabát Péter realityjét azonban a korábbi évadoktól eltérő módon fogják vetíteni. A műsor ugyanis minden héten csupán hétfőtől csütörtökig lesz megtekinthető a tévéadón. A Nádai Anikó műsorvezetésével készült Házasodna a gazda továbbra is változó kezdéssel, 21:35 és 21:45 között kerül majd képernyőre. Az RTL pénteki műsorrendje nem változik, ezen a napon továbbra is a Fort Boyard – Az erőd 2. évada és a Gyertek át! 7. szezonja látható esténként.

hirdetéss

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 7. adásában

40. heti nézettség - Folyamatosan esik a Megasztár nézettsége

Hétfő délig online visszanézhető Sváby új lakókocsis műsorának első adása Szabó Győzővel (x)

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)