Az Amazon Prime Video szeptemberi premierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek októberben a kínálatba. Ebben a hónapban összesen 13 premier jön a streaming szolgáltatóra, amelyek közt Josh Brolin és Peter Dinklage közös filmje, Kate Beckinsale új produkciója, igaz történetet bemutató alkotás, a Citadel univerzumában játszódó sorozat, animációs széria, game showk és reality is megtalálható.

Brothers

Október 3-án debütált a Fortyogó indulatok (House of Spoils) című természetfeletti horrorfilm. A történet egy ambiciózus szakács küzdelméről szól, aki egy Isten háta mögötti helyen megnyitja az első éttermét. Kénytelen megküzdeni a konyhában uralkodó káosszal, a saját kételyeivel, egy kétes befektetővel és egy nyomasztó jelenséggel, ami hátráltatni akarja őt.

hirdetés

Szintén ezen a napon került be a kínálatba A Vox Machina legendája (The Legend of Vox Machina) 12 részes 3. évadának első 6 epizódja. A felnőtteknek szóló animációs széria következő 3 része 17-én, utolsó 3 epizódja pedig 24-én érkezik a platformra. 4-én vált elérhetővé egy mexikói thriller, A napló (The Diary / El Diario). Az egész estés alkotásban Olga a válása után elköltözik, hogy új életet kezdjen a lányával. Először nem veszik észre, hogy furcsa dolgok történnek a házban, mígnem Olga felfedezi a padláson egy sorozatgyilkos naplóját, amely veszélybe sodorja a saját és a körülötte élők életét.

Október 8-án debütált a Killer Cakes című game show 2 epizódból álló 1. etapja, amelyben a cukrászok részmisztően élethű süteményeket alkotnak. 10-e óta tekinthető meg a Citadel univerzumában játszódó Citadel: Diana 6 epizódos 1. szezonja. Az olasz kémthriller sorozat története szerint Diana Cavalieri a Citadella nevű titkos szervezet kettős ügynöke, aki beépült a rivális Mantikórba, amely nyolc évvel korábban elpusztította a Citadellát. Az ellenséges vonalak mögött rekedt Dianának lehetősége adódik arra, hogy kilépjen az ügynökségből, de el kell döntenie, megbízik-e a Mantikór Olaszország örökösében, Edo Zaniban.

16-án tripla résszel érkezik a streaming szolgáltatóra az Are You Smarter Than a Celebrity? 1. évada, amelyben egy-egy civil versenyző hírességekkel méri össze a tudását általános iskolai szintű kérdésekben. 17-én lesz a premierje a Josh Brolin, Peter Dinklage, Glenn Close, Marisa Tomei és Brendan Fraser főszereplésével készült Brothersnek. Az akcióvígjátékban egy volt bűnöző megpróbál jó útra térni, azonban amikor újra találkozik ikertestvérével, az ráveszi egy utolsó rablásra. A menekülés során a lövöldözések és a basáskodó anyjuk mellett az egymással való nézeteltéréseikkel is szembe kell nézzenek, mielőtt még egymást ölik meg.

Október 18-án jön a Prime Videóra Az ördög órája (The Devil’s Hour) 5 részes 2. etapja. A brit dráma-thrillersorozat folytatásában Lucy és Gideon szövetséget kötnek, hogy megakadályozzanak egy ismétlődő tragédiát és levadásszanak egy szörnyeteget. Lucy a kettős élete miatt a család és a kötelessége között próbál egyensúlyozni, miközben volt férje, Ravi Dhillon nyomozó célkeresztjében találja magát.

Ugyanekkor debütál a megtörtént eseményt feldolgozó The Park Maniac című bűnügyi dráma. A film bemutatja Brazília egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának, Franciscónak a történetét, akit a 90-es években azzal vádoltak meg, hogy 23 nőt támadott meg, közülük tízet meggyilkolt, a holttestüket pedig egy São Pauló-i parkban rejtette el. Minderre egy fiatal újságírónő, Elena világított rá, aki a karrierje fellendítésének érdekében kezdett nyomozni az ügyben.

Október 24-én lesz a premierje Kate Beckinsale vadonatúj akció-thrillerjének, a Canary Black-nek. Avery Graves CIA ügynök férjét terroristák rabolják el, akik megzsarolják a nőt, hogy árulja el a saját országát a házastársa megmentéséért. A nő alvilági kapcsolataihoz fordul, hogy megtalálja azokat az információkat, amelyeket a terroristák akarnak, és amelyek globális válsághoz vezethetnek.

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a The Pasta Queen 13 részes 1. szezonja. A realityben Nadia körbeutazza Olaszországot, miközben hagyományos olasz ételeket készít. 25-én válik elérhetővé egy videójátékon alapuló széria, a Like a Dragon: Yakuza 6 epizódos 1. évada. Az amerikai-japán bűnügyi drámasorozat egy hatalmas szórakozónegyedben, Kamurochōban élő ádáz gengszterek életét mutatja be. A modern Japánban játszódó produkcióban többek közt közelebbről is megismerhetjük Kazuma Kiryu-t és az alvilági kapcsolatait.

Október 31-től lesz megtekinthető az Apocalipsis Z: El principio del fin című spanyol sci-fi. A film története szerint Javier a felesége elvesztése után elszigetelte magát, és egyetlen társa a macskája. Azonban egy különös, veszettséghez hasonló betegség kezd terjedni a bolygón, amitől az emberek agresszívvá válnak. A férfi nővére megpróbálja rábeszélni őt, hogy csatlakozzon hozzá a Kanári-szigeteken, de az egyre terjedő járvány meghiúsítja a tervet. Végül Javier kénytelen otthagyni a házát, az útja során pedig fontos társakkal találkozik.

A SkyShowtime októberi újdonságairól itt, a Disney+ premierjeitől pedig itt írtunk. A Maxra érkező legfontosabb sorozatokat itt, míg a filmes újdonságait itt mutattuk be. A Netflix vadonatúj  szériáit és friss évadait itt részleteztük, hamarosan pedig a filmpremierjeiről is részletesen ismertetjük.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix októberi filmpremierjeit

A napokban érkezik Peter Dinklage legújabb filmje az egyik nagy streaming szolgáltatóra

Hétfőtől teljesen új esti műsorrendje lesz a TV2-nek – íme a részletek

17 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a Netflixre

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)