Az időjárás nem igazán követi le, hogy véget ért a nyár és hivatalosan hetek óta már ősz van Magyarországon, a két legnagyobb tévécsatorna azonban idén kivételesen napra pontosan váltottak és szeptember 1-je óta őszi programstruktúra van a kínálatukban. Az elmúlt években megszokott módon azonban az ősz beköszönte folyamatos műsorváltozásokat is hoz. Az elmúlt hetekben ez különösen a TV2 hétvégéire volt igaz, de most épp az RTL hétköznap variál. Most pénteken ugyanis egy komoly műsorváltozás lesz a csatornán és teljesen váratlanul új évaddal folytatnak egy népszerű produkciót.

hirdetés
Advertisement

Szeptember 27-én, most pénteken a Fókusz továbbra is 18:55-kor, változatlan műsoridővel jelentkezik majd. A Fort Boyard – Az erőd – mely ettől a héttől csak péntekenként látható – szintén marad az eredetileg kiírt 19:50-es időpontjában. A főműsoridő második felében azonban komoly változás lesz.

Mégsem kerül képernyőre a Házasodna a gazda most péntekre kiírt 5. része. Helyette 21:30-kor váratlanul visszatér a Gyertek át! az RTL-re. A produkció 7. évadával indul el, mely eddig csak az RTL+ előfizetői számára volt elérhető és tévében most kerül először bemutatásra. A Sebestyén Balázs által vezetett és gyártott műsor ezt megelőző, 6. szezonja tavaly ősszel szombat esténként nagy sikerrel futott az RTL-en.

A rendkívüli műsorváltozás egyelőre csak most péntekre vonatkozik, az RTL egész jövő heti 21:30-as sávjában egyelőre Házasodna a gazda van jelölve. Az szinte kizárt, hogy a Házasodna a gazdát levennék a képernyőről, inkább az a kérdés, hogy jövő héten hétfőtől péntekig, vagy csak hétfőtől csütörtökig jelentkezik majd és pénteken lesz-e megint Gyertek át! a csatornán. Egyelőre nem tudni a műsorváltozás pontos okát sem, ugyanis a nézettségi adatok nem indokolják.

hirdetés

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Új előzetest adott ki a Netflix az Outer Banks 4. évadához

Bejelentették a Spektrum magyar hegymászókat bemutató új sorozatának premierdátumát

Továbbra is a Netflix az élen - itt a streaming szolgáltatók magyarországi toplistája

RTL+-os és RTL-es premierdátumot, valamint előzetest kapott a Kokóról szóló dokumentum-sorozat