Kiderült, hogy milyen új sorozat és friss évadok lesznek láthatóak szeptember végén a Network4 csatornáin. A következő másfél hétben képernyőre kerül egy vadonatúj ausztrál krimisorozat, egy hazánkban forgatott széria folytatása, egy dramedy utolsó etapja és egy dán produkció új szezonja is.

FBI: International

Szeptember 22-én, most vasárnap 23:10-kor dupla résszel debütál a Jack Irish 6 részes 1. évada a GALAXY4-en. Az ausztrál krimisorozat ezt követően minden vasárnap új epizódokkal jelentkezik a csatornán. A Peter Temple regényei alapján készült produkció középpontjában egy volt büntetőjogász áll, aki korábbi megpróbáltatásai után nyomozóként és adósságbehajtóként dolgozik. A férfi egy gyilkosság után kezd nyomozni, a szálak pedig a Fülöp-szigetekre vezetnek, ahol egy sokkal sötétebb ügy bontakozik ki.

hirdetés

Szeptember 23-án, jövő hétfőn indul a 800 szó (800 Words) 16 epizódból álló 3., és egyben utolsó etapja a MAX4-en. Az új-zélandi-ausztrál dramedy minden hétköznap 13:45-kor lesz látható. A produkció egy megözvegyült újságírót mutat be, aki hirtelen felindulásból megvesz egy házat a vidéki Új-Zélandon és odaköltözteti két kamasz gyerekét. A házat előtte soha nem látta, a kisvárosban pedig gyerekkorában járt utoljára.

Jack Irish

Szeptember 24-én, jövő kedden debütál a Sommerdahl bűntények (Sommerdahl) című dán krimisorozat 8 epizódos 4. szezonja a GALAXY4-en. A produkciót minden hétköznap 19:55-kor láthatják majd a nézők. A folytatásban Dan Sommerdahl, felesége, Marianne és legjobb barátjuk, Flemming között szerelmi háromszög alakul ki, miközben gyilkosságokat próbálnak felderíteni Helsingørben.

Szeptember 30-án, hétfőn indul el a Magyarországon forgatott FBI International 13 részből álló 3. évada a TV4-en. A krimiszéria hétköznaponként 21 órától lesz megtekinthető a csatornán. A produkció folytatása a világszintű terrorizmus, emberrablás és a szervezett bűnözés körül forog, amik ügyében a budapesti főhadiszállású csapat dolgozik.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján