Szeptember 23-tól, jövő hétfőtől esténként új műsorrend lesz látható az RTL-en. Most pénteken véget ér a Kabát FC, a következő héttől pedig megváltozik a Fort Boyard – Az erőd vetítése. Hétfőn elindul egy népszerű krimi-reality 2. évada és egy párkereső műsor vadonatúj szezonja is. Ez pedig átalakítja a csatorna hétköznap esti műsorrendjét. Lássuk a részleteket!

hirdetés
Advertisement

Szeptember 23-tól, jövő hétfőtől a Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható, azonban a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 5 perccel rövidebb lesz. Ezt követően, 19:50-kor kezdődik Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., celebes etapja. Az Árpa Attila műsorvezetésével készült krimi-reality minden héten csupán hétfőtől csütörtökig lesz megtekinthető a csatornán. Ugyanis péntekenként ebben az időpontban a Fort Boyard – Az erőd lesz majd látható, ami ezáltal már nem minden hétköznap, hanem hetente csupán egyszer kerül képernyőre az RTL-en.

A produkciók után, 21:30-kor kezdődik a Házasodna a gazda 7. szezonja. Nádai Anikó párkeresős műsora minden hétköznap este látható lesz a tévéadón, és ezúttal egy korábbi évad gazdája is visszatér, hogy most sikeresen megtalálja a szerelmet. A reality után változó kezdéssel, 22:50-23:05 között jön az RTL Híradó – Késő esti kiadás.

Az RTL hétvégi műsorrendje nem változik.

hirdetés

Magyarországon tartották Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse filmjének első európai bemutatóját

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 4. adásában

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Új előzetes jelent meg a SkyShowtime-on látható kémthriller sorozat 2. évadához

37. heti nézettség - Az X-Faktor 2. válogatója lett az idei év 5. legnézettebb műsora

Vadonatúj előzetes érkezett a Squid Game 2. évadához