Augusztus végén Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatornaigazgatója bejelentette, hogy érkezik egy vadonatúj, utazós reality, amelynek műsorvezetője Sváby András lesz. Akkor azt is nyilvánosságra hozta, hogy az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval című műsor október 7-én, hétfőn indul el a VIASAT3-on. Most azonban kiderült, hogy a korábban bejelentett 21 óra helyett jóval korábban, már 19 órától megtekinthető lesz a műsor. Az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval minden hétfő este képernyőre kerül majd.

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Azt már lehetett tudni, hogy a produkció 8 részes 1. évadában Geszti Péter, Rubint Réka, Kajdi Csaba Cyla, Szilágyi Liliána és Szabó Győző is Sváby András utazótársai lesznek, most pedig újabb neveket jelentettek be. Mellettük Alföldi Róbert, Falusi Mariann és Lakatos László is láthatóak lesznek a műsorban.

hirdetés

Sváby András és vendégei lakóautóba ülnek, és kezdetét veszi az utazás, amely során két napra hátat fordítanak megszokott életüknek, és minden elektronikai eszközt, mobilt, GPS-t otthon hagynak, és csak magukra és a térképre hagyatkoznak. Az első napon olyan helyszínekre látogatnak el, ami fontos szerepet játszott a vendég életében, legyen az egy középiskola, ahol diákéveit töltötte, a szülői ház, vagy egy meghatározó esemény helyszíne. Az estét sátorban és lakókocsiban töltik, a vacsoráról pedig maguk, vagyis inkább Sváby András gondoskodik, aki egy serpenyővel bármit elkészít, tábortűzön is. Másnap aztán új kaland veszi kezdetét, és meglepetésprogramra indulnak, ahol a hírességeknek olyan élményben lehet része, amire régóta vágytak, vagy amitől sokáig tartottak, hogy igazán kimozduljanak a komfortzónából.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára