Hétről hétre bemutatjuk a különböző streaming szolgáltatók legnagyobb premierjeit. Cikkünkben a július első hete során megjelent újdonságok közül válogattunk, amelyek már mind megtekinthetőek. Ezért ha valakinek nem tudja, hogy milyen sorozatot vagy filmet nézzen meg a meleg hétvégi napokon, akkor most adunk néhány ötletet!

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

30 évet követően, július 3-tól a Netflixen látható ismét Eddie Murphy Alex Foley nyomozóként a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley (Beverly Hills Cop: Axel F) című filmben. A detroiti zsaru visszatér és ismét Beverly Hills utcáit járja, miután a lánya élete veszélybe kerül. Foley és lánya, Jane összefog egy új partnerrel, valamint régi barátokkal, Billy Rosewooddal és John Taggarttal, hogy leleplezzenek egy összeesküvést. Az akcióvígjátékról itt írtunk részletesen.

hirdetés

4-e óta tekinthető meg a Prime Videón az Emma Roberts főszereplésével készült Space Cadet. A vígjátékban Rexről, a floridai partiarcról kiderül, hogy ő az egyetlen reménysége a NASA űrprogramjának, miután egy véletlen folytán olyan jelöltek közé kerül, akiknek talán jobb az önéletrajza, de nem rendelkeznek az ő eszével, szívével és bátorságával. A filmben fontos szerepet játszik Poppy Liu (Az afterparti), Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia) és Gabrielle Union (Los Angeles legjobbjai) is.

Gina Rodriguez vígjátéksorozata, a Még nem halott (Not Dead Yet) 2. évada július 3-án vált elérhetővé a Disney+-on. A 10 epizódból álló etapban Nell Serrano gyászjelentéseket ír a helyi újságba, mialatt a kapcsolatai hálójában próbál boldogulni. A nő nem várt helyről kap életvezetési tanácsokat.

A SkyShowtime-on 4-én tripla résszel debütált egy dél-koreai thriller-drámasorozat, a Veszélyes alku (Bargain / Momgap). A 6 epizódból álló 1. évad hetente jelentkezik új résszel. A történet szerint a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva bármi áron meg kell küzdeniük a túlélésért.

Január 11-én mutatták be a hazai mozikban az Előző életek (Past Lives) című romantikus drámát, amely 5-e óta már a Maxon is megnézhető. A történet szerint Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a lány családja elköltözött Dél-Koreából. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, a fiú pedig meglátogatja Norát New Yorkban. Az együtt töltött hét mindkettejükben érzelmi lavinát indít el.

A Kétségbeesett hazugságok (Desperate Lies / Pedaço de Mim) című brazil drámasorozat 17 részes 1. szezonja július 5-én vált elérhetővé a Netflixen. Egy ritka jelenség következtében egy nő megtudja, hogy ikrekkel terhes, két férfitól. Idővel mindent elkövet családja egyesítéséért és titkának megőrzéséért.

hirdetés

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en

Ő nyerte a Sztárban sztár All Starst