Magyar idő szerint csütörtök este jött a szomorú hír, hogy 88 éves korában elhunyt Donald Sutherland. A legendás színésznek az elmúlt évtizedekben számos emlékezetes alakítása volt filmekben és sorozatokban, így világszerte hatalmas népszerűségnek örvendett. Pénteken a TV2 Csoportnál és az RTL-nél is úgy döntöttek, hogy egy-egy vetítéssel pár nap múlva rá emlékeznek majd.

Az olasz meló

23-án, most vasárnap műsorváltozás lesz a Mozi+-on. A TV2 Csoport filmcsatornáján 16:55-től képernyőre kerül Az olasz meló, mely az egyik leghíresebb alkotás, amiben Donald Sutherland szerepelt.

hirdetés
Advertisement

A film egy 2003-as akció-thriller, amelyben egy tolvajcsapat grandiózus rablást tervez, hogy visszaszerezze az ellopott aranyukat, miközben látványos üldözések és izgalmas fordulatok tarkítják a történetet. A film középpontjában a precízen kidolgozott rablás áll, amelynek során a csapat tagjai Mini Cooper autókkal navigálnak a szűk városi utcákon. Donald Sutherland John Bridger szerepét alakítja, aki a csapat tapasztalt és bölcs vezetője, valamint a főhősnő apja.

Űrcowboyok

24-én, jövő héten a Film+-on is műsorváltozás lesz. Az RTL filmcsatornán főműsoridőben, 21 órakor újra képernyőre kerül az Űrcowboyok, melynek az egyik főszereplője a csütörtökön elhunyt színészlegenda.

A produkció egy 2000-ben bemutatott sci-fi kalandfilm, amely négy idősödő egykori pilóta történetét meséli el. A NASA egy sürgős küldetésre hívja vissza őket, hogy megjavítsanak egy meghibásodott orosz műholdat, amely veszélyt jelenthet a Földre. Donald Sutherland Jerry O’Neil szerepét alakítja, aki a csapat excentrikus és szellemes mérnöke. A film középpontjában az öregedés és a második esély témái állnak, miközben a veteránok újra bizonyítják szakértelmüket és bátorságukat az űrben.

hirdetés

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora