Gelencsér Tímea 2019-ben, az Exatlon Hungary versenyzőjeként tűnt fele először a TV2-n. Ezt követően a sport reality pályariportere volt két évadon át, majd 2020-ban szerepelt a Dancing with the Stars első etapjában, melyet táncpartnerével, Hegyes Bertalannal meg is nyert. Később a táncos showműsor háttérműsorainak házigazdája volt, legutóbb pedig a Spíler TV-n futó Spíler Stadion című produkciót vezette.

hirdetés

A Blikk információja szerint azonban Gelencsér Tímea 5 év után távozik a TV2-től, és a Spíler Stadion legutóbbi forgatásán sem jelent meg. A lap úgy tudja, hogy Gelencsér és a TV2 elképzelései nem egyeztek a műsorvezető szakmai jövőjét illetően. A hírrel kapcsolatban Gelencsér Tímea röviden csak annyit válaszolt, hogy ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretne nyilatkozni, míg a TV2 sajtóosztálya azt nyilatkozta, hogy a műsorvezetőnek jelenleg nincs megbízása a tévétársaságtól.

“Gelencsér Tímeával öt éve, az Exatlon Hungary óta projekt alapon működik együtt a TV2 Csoport. Jelenleg nincs TV2-es megbízása, ám ha ez változik, azt időben kommunikáljuk. A Spíler 1-en futó Spíler Stadion című műsort folyamatosan fejlesztjük, ezért több műsorvezetőnek is lehetőséget adunk”

– áll a tévétáraság válaszában.

A Blikk cikkében arra utalnak, hogy Gelencsér az RTL-nél folytathatja. A megkeresésükre a tévétársaság azt válaszolta, hogy a jövőre vonatkozóan csak annyit tudnak mondani, hogy bármi megtörténhet.

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)