A Trónok harca sorozat 2019-ben ért véget, összesen 8 évadot élt meg. A népszerű széria előzménysorozata, a Sárkányok háza 2022 augusztusában debütált az HBO Maxon, a 2. etapja pedig június 17-én érkezik a Maxra. Az évek során több spinoffot is terveztek, tavaly áprilisban pedig bejelentették, hogy berendelték A Hét Királyság lovagja: A kóbor lovag (A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight) címre hallgató produkciót is.

hirdetés

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója februárban nyilvánosságra hozta, hogy A Hét Királyság lovagja: A kóbor lovag a tervek szerint 2025 végén fog debütálni a streaming szolgáltatón. Most pedig arra is fény derült, hogy kik lesznek a széria főszereplői. A korábbi rögbijátékos, Peter Claffey (Rossz nővérek) fogja megformálni Dunkot. Fiatal segítőjét, Egget a 9 éves Dexter Sol Ansell (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók) alakítja majd.

A produkció cselekménye nagyjából 90 évvel a Trónok harca előtt játszódik, amikor két valószínűtlen hős vándorolt Westerosba; Duncan, a Magas és apró termetű fegyverhordozója, Egg. A történet egy olyan korban játszódik, amikor még mindig a Targaryen-ház birtokolja a Vastrónt, a főhősöknek pedig ellenségekkel és számtalan veszéllyel kell szembenézniük.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára