Októbert követően most is bemutatjuk, hogy milyen alkotásokkal bővül a Prime Video kínálata novemberben. A streaming szolgáltató kínálatába ezúttal 7 újdonság érkezik. Az e havi premierek rendkívül sokszínűek, ugyanis egy új sorozat, egy friss évad, egy koncertfilm, egy reality, egy vetélkedő, egy egész estés alkotás és egy dokumentumfilm is található köztük.

Los Billis

November 3-án indult a Legyőzhetetlen (Invincible) című animációs kalandsorozat 8 részes 2. évada. A földrengető árulás után Mark azért küzd, hogy újraépítse az életét. Az apokaliptikus fenyegetések közepette új szövetségeseket talál és próbál megbirkózni azzal a félelmével, hogy olyanná válhat, mint az apja. Szintén ezen a napon került be a kínálatba a Los Billis 8 epizódból álló 1. etapja. A kolumbiai drámasorozat Bogota egyik hírhedt tinédzserbandájának valós történetét dolgozza fel. Az 1985-ben játszódó széria egy generáció identitáskeresését követi nyomon egy szokatlan barátságon keresztül, ami David és a csapat egyik vezetőjének öccse, Leo között alakul ki.

hirdetés

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 9-től a Prime Videón is megtekinthető lesz a BTS: Yet to Come. A világhírű k-pop fiúbanda tavaly októberben Dél-Korea második legnagyobb városában, Busanban teltház előtt lépett fel, amelyet most mindenki megnézhet az otthona kényelméből. 10-én debütál a 007: Út a millióig (007: Road to a Million) 8 részből álló 1. szezonja. A vadonatúj vetélkedőben kilenc pár egy globális kalandra indul, amely folyamán egy sor James Bond-ihlette kihíváson kell teljesíteniük ahhoz, hogy megnyerjék a fődíjat, az 1 millió fontot.

November 17-én lesz a premierje a Szerelmes ikrek (Twin Love) című realitynek. A 9 epizódos 1. évadban tíz ikerpárt osztanak szét két házba, ahol az ikrek mindkét fele a szerelmet keresi. A műsorból kiderül, hogy a testvérekben rejlő hasonlóságok kiterjednek-e a párkeresésre is. Ugyanekkor jön a streaming szolgáltatóra a Maxine’s Baby: The Tyler Perry Story. A dokumentumfilm a színész, rendező, producer és forgatókönyvíró Tyler Perryről szól. A produkció bemutatja, hogyan tört a szórakoztatóipar csúcsára és milyen gyötrelmes volt az odáig vezető út.

November 24-én érkezik a streaming szolgáltatóra az Elf Me című olasz kaland-vígjáték. Trip egy szokatlan elf. A Mikulás segítőjeként úgy tűnik, hogy inkább csak bizarr fegyvereket tud építeni, mint játékokat. A sors úgy hozza, hogy találkozik Eliával, egy félénk fiúval, akit egy banda üldöz. Ők ketten segítenek egymásnak, és együtt fedezik fel a barátság értékét.

A SkyShowtime októberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt, a Disney+ újdonságairól itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be. Az HBO Max e havi friss szériáit és új évadait itt, míg a filmes premierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)