A nagy Ő a TV2 Csoport legsikeresebb társkereső realityje. A produkció közel 17 év szünetet követően, 2021-ben tért vissza a TV2-n. Azóta két etappal jelentkezett a műsor és mindkettő remekül teljesített. Ezek után nem is volt kérdés, hogy idén érkezik a reality következő szezonja. A nagy Ő 6. évada ma 21:25-kor indul és mostantól hétfőtől csütörtökig minden hétköznap új adásokkal kerül képernyőre a TV2-n.

hirdetés

A társkereső reality idei etapjában Jákob Zoltán keresi majd a szerelmet. Jelenleg ő az ország 39. leggazdagabb embere, a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Eredeti szakmáját tekintve építészmérnök, egy évtizede pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon.

A produkció 6. évadának felvételei egy teljesen új helyszínen, az ötcsillagos Botaniq Turai Kastélyban zajlottak. Jákob Zoltánnal a felső tízezer luxusa is megérkezik a műsorba. A milliárdos ugyanis különleges randevúkat szervez majd idehaza és külföldön egyaránt, ahova magángépével viszi el a kiválasztott hölgyeket. Az új etapban tizenhét nő próbálja majd elrabolni az üzletember szívét.

Több újítás is lesz az idei évadban. Az első adásban kiderül, hogy mi az a Hazatérés kulcsa, vagy hogy mire jó a sárga rózsa. A műsorvezető azonban marad a régi, az előző etaphoz hasonlóan, a 6. szezonban is Lékai-Kiss Ramóna segíti majd a nagy Őt, hol információval, hol női megérzéssel, hol pedig szakértők bevonásával.

A tizenhét hölgy közül kinek sikerül majd elhódítania Jákob Zoltán szívét? A főszereplő vajon A nagy Ő-ben talál rá élete szerelmére? Kiderül mától minden héten hétfőtől csütörtökig a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)