A Séfek séfe a TV2 Csoport történetének egyik legsikeresebb gasztrorealityje. Eddig négy szezon került belőle képernyőre és mindegyik etap jól hozott. A produkció rendre a TV2 őszi programstruktúrájának egyik legfontosabb műsora. A következő évad az előző kettőhöz hasonlóan szintén szeptemberben kezdődik majd. A Séfek séfe 5. szezonja ugyanis ma 20 órakor indul a TV2-n, a produkció mostantól minden hétköznap este látható lesz a csatornán.

hirdetés
Advertisement

A versenyzőknek a megszokott módon idén is Krausz Gábort, Vomberg Frigyest és Wolf Andrást kell majd lenyűgözniük az ételeikkel. A produkció műsorvezetője az előző két szezonhoz hasonlóan ismét Ördög Nóra lesz. A jelentkezők között megtalálhatóak tiktokkerek, visszatérő versenyzők, valamint többszörös gasztronómiai versenyt nyert séf is.

A válogatók során most is futószalagon érkeznek majd az ételek, a séfeknek pedig fogalmuk sem lesz, hogy ki készítette azokat. A három napos tréning is tartogat izgalmakat, utána pedig Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor kiválasztja azt a 6-6 versenyzőt, aki a csapatába kerül. A séfek között is nagy a harc, ráadásul a tavalyi évhez hasonlóan ők is kapnak egy-egy aranykést, mellyel második esélyt adhatnak egy versenyzőnek. A győztes pedig idén is megnyeri a „Séfek séfe” címet, a 10 millió forintos fődíjat, valamint a szakmai továbbképzést Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájába.

A Séfek séfe vadonatúj évadában különleges kóstoló vendégek is érkeznek majd a műsorba. Kipróbálják a versenyzők ételeit a Dancing with the Stars táncosai, sztárpárok, vasutasok, balatoni büfések, indiaiak, valamint Nánási Mici és Venci is ellátogatnak majd barátaikkal együtt az egyik felvételre.

Kik alkotják majd a piros, a fekete és a kék csapatot? Eddig két évadot Wolf András, kettőt pedig Vomberg Frigyes versenyzője nyert, kérdés, idén Krausz Gábornak sikerül-e megtörnie a szériát? Kiderül mától hétköznap esténként a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese