Júniust követően most bemutatjuk milyen újdonságok érkeznek a nyár második hónapja során az HBO Maxra. Júliusban 9 új széria vagy friss évad, valamint további 6 dokumentumfilm-sorozat és 1 game show kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. A sokszínű újdonságok által többek közt betekintést nyerhetünk a rap, a bűntények, a sportolók és a vámpírok világába.

Csodatevők

Július 2-án érkezett a streaming szolgáltatóra a Frannie Langton vallomásai (The Confessions of Frannie Langton) című 4 részes brit drámasorozat. A történet szerint a jamaicai szobalányt ágyban találják halott szeretőjével. Ezt követően be kell bizonyítania a világnak, hogy nem ő ölte meg a szeretett nőt. A szériát tavaly decemberben mutatták be az ITV-n. 6-án debütált egy argentin sorozat, a Rappelj az életedért (Rap Battlefield / Días de gallos) 9 epizódból álló 2. évada. Eltelt egy év, és a barátok, Leon, Rafaela és Andy nagyon különböző utakon járnak, de egy új kihívás ismét közelebb hozza őket egymáshoz.

hirdetés

Szintén 6-án került be a kínálatba a Shaun White: Az utolsó deszkázás (Shaun White: The Last Run). A 4 részes dokumentumfilm-sorozat a háromszoros aranyérmes Shaun White harcát mutatja be a 2022-es téli olimpián való utolsó szerepléséért. 7-én egy újabb dokumentumfilm-sorozat, a Milliomos kerestetik (Wanted: Millionaire) vált elérhetővé a platformon. A 3 epizódos produkció egy közel 5 millió eurós elveszett lottószelvény tulajdonosa után folytatott közel 10 éves nyomozás történetét tárja fel.

Július 9-én került fel az online videótár kínálatába a Helena Bonham Carter főszereplésével készült Nolly. A 3 részből álló 1. etap középpontjában az utánozhatatlan Noele Gordon, az elit üdvöskéje áll. A nő a sikerei csúcsán van, híres szappanoperája, a Crossroads nézettsége szárnyal. Azonban egyik napról a másikra hirtelen kirúgják. A szériát februárban mutatták be az ITVX-n. 10-én jön az HBO Maxra az Utolsó hívás (Last Call) című dokumentumfilm-sorozat, amely egy New Yorkban tevékenykedő sorozatgyilkosról szól, és egy téves telefonhívás mindkét oldalát bemutatja. A sorozat 2020 szeptemberében debütált a tengerentúlon.

11-én válik elérhetővé a Superman és Lois 13 részes 3. szezonja. A folytatásban Clark és Lois együtt dolgoznak a Smallville Gazette-nek, és élvezik a kisvárosi életet. Ám egy titkos megbízás során felbukkan egy halálos ellenségük. A friss etap idén március és június között volt látható a The CW-n. Ugyanekkor debütál a Csodatévők (Miracle Workers) 5 epizódból álló 4. évada. A Daniel Radcliffe, Steve Buscemi és Geraldine Viswanathan főszereplésével készült sorozat friss etapjában a posztapokaliptikus jövőben valóra válik egy pusztai harcos és egy könyörtelen hadúr rémálma: letelepednek a külvárosban. A házasélet és a kisvárosi élet borzalmai között egyensúlyoznak egy ócskás kétes irányítása alatt.

Július 13-án dupla epizóddal indul Steven Soderbergh (Traffic, Magic Mike XXL) legújabb sorozata, A kör bezárul (Full Circle). A 6 részes thriller széria minden héten két friss epizóddal jelentkezik majd. A produkció egy több évtizedes bosszúfogadalomra épül egy elhibázott emberrablás miatt. A mai New Yorkban játszódik, és bemutatja, ahogy az évekkel ezelőtti események hatására minden érintettnek számolnia kell élete döntéseivel, és rá kell ébrednie, hogy a karma előbb-utóbb tényleg visszatér.

14-én jön a platformra az Időzóna (Time Zone) című game show. A 8 epizódos produkcióban Cristinini, az idő mestere tíz játékost hív ki, hogy versenyezzenek egy való életbeli videojátékban, de vajon ki képes legyőzni őt a saját játékában? 18-án debütál a Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What We Do in the Shadows) 10 részből álló 5. etapja. A három vámpír lakótárs mindennapi életébe betekintést nyújtó széria folytatásában a vámpírok nagyszabású vérlakomát szerveznek az óhazából látogatóba érkező ősi mesterüknek.

Július 20-án érkezik a Superpowered – A DC sztori. A 3 részes dokumentumfilm-sorozat eddig nem látott módon mutatja be a DC univerzum közel kilenc évtizedes kulturális hatását és örökségét. 25-től lesz megtekinthető a Golden Boy című, 9 epizódból álló sport dokumentumfilm-sorozat, amely az egyik legsikeresebb boxszoló, Oscar de la Hoya karrierjét és személyes küzdelmeit tárja a nézők elé. 27-én tripla résszel debütál a Harley Quinn 4. szezonja. Gotham City bűnkirálynőjéről szóló animációs széria legújabb évadának részei hetente kerülnek majd fel a streaming szolgáltatóra.

Szintén ekkor válik elérhetővé a Te és én (You and Me) című romantikus drámasorozat. A 3 epizódból álló produkcióban három ember olyan tragédiákat él át, amelyekről úgy érzik, soha nem tudnak túllépni rajtuk. Vajon megtalálják a reményt és a szerelmet a jövőben, vagy a múlt mindig visszatartja őket? A széria februárban debütált az ITVX-n. 29-én jön az HBO Maxra a John Wilson tanácsai (How to do with John Wilson) 3., és egyben utolsó etapja. A produkció házigazdája egy szorongó New York-i, aki megpróbál mindennapi tanácsokat adni, miközben saját személyes problémáival küzd.

A Netflix júliusi sorozatpremierjeiről itt, míg a filmes újdonságairól itt írtunk korábban. Az RTL+ e havi premierjeit itt, a Disney+ friss produkcióit pedig itt mutattuk be. A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)