A júniusi újdonságokat követően most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek júliusban az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatójára, az RTL+-ra. A nyár második hónapja során három új sorozat, egy folytatás, valamint egy kisjátékfilm kerül be a platform kínálatába.

Ze Network – Titkos hálózat

Július 8-án érkezik a Futball: Rövid történet Alfie Allennel (Football: A Brief History By Alfie Allen) című minisorozat. A 2 részes produkcióban a Trónok harcában Theon Greyjoyt alakító Alfie Allen járja be az Egyesült Királyságot, hogy minél többet megtudjon a világ legnépszerűbb sportágának a történelméről. A színész felfedezi a labdarúgás kezdetének és népszerűvé válásának meghatározó momentumait.

hirdetés

14-én debütál az RTL+-on minden idők egyik legismertebb skandináv krimisorozata, A híd (Bron/Broen). A Svédországot és Dániát összekötő Öresund híd közepén gyilkosság történt. A bűntett helyszínére a két ország nyomozói egyszerre érkeznek. Az elsőre szimpla gyilkosságnak tűnő esetről kiderül, hogy valójában többről van szó és csupán a kezdete egy eddig sosem látott erőszakhullámnak. A széria 2011 és 2018 között 4 évadot élt meg.

Július 19-én jön David Hasselhoff vadonatúj fikciós sorozata, a Ze Network – Titkos hálózat (Ze Network). A Baywatch-ból és a Knight Riderből ismert Hasselhoff a 8 részes szériában önmagát alakítva egy hollywoodi színész történetét meséli el, aki egy németországi színházi előadás főszerepében volt hidegháborús bérgyilkosok nemzetközi összeesküvésének középpontjába kerül.

28-án kerül be az RTL+ kínálatába a Hajsza (The Fall) 2. évada. A pszichológiai thriller széria 6 epizódos 2. évadában a példás családapa, éjszaka azonban kegyetlen sorozatgyilkos Paul Spector és a nyomozást elszántan vezető Stella Gibson macska-egér játéka tovább folytatódik. A Hajszából 2013 és 2016 között 3 évad készült.

Hajsza

Érkezik a platformra a Válaszúton is. A hazai civil szervezetek által készített kisjátékfilm július 13-tól lesz látható az RTL+-on. A valós eseményeket feldolgozó fikciós történet fontos társadalmi témára, a gyermekprostitúció és emberkereskedelem működésére hívja fel a figyelmet. A filmben szerepet kapott a többek között A Nagy Fehér Főnök című sorozatból ismert Farkas Franciska is.

Ezen felül az RTL+ előfizetői mellett már az RTL+ Active felhasználói is megnézhetik a XI. Friss Hús Budapest Nemzetközi Filmfesztivál nyertes alkotásait. Megtekinthető Buda Flóra Anna Arany Pálma-díjat nyert animációs filmje, a 27, valamint többek között A szív kertje, Az úszó, a Valóság Filter, a Nikó és az Affrikáta is.

A Netflix júliusi sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban. A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára