A DIGI csoport a stratégiai átalakulásának újabb lépcsőjeként több leányvállalat beolvasztásáról döntött – írja a Media1.hu a cégcsoport új tulajdonosa, a 4iG közleménye alapján. Ennek értelemében az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a Digi Infrastruktúra Zrt. 2022. december 31-én egyesül a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel, amely jogutódként veszi át a megszűnő cégek tevékenységeit.

hirdetés

A leányvállalatok beolvadásának célja a vállalatcsoport belső folyamatainak racionalizálása és költségek csökkentése mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javítása. A társaságok egyesülését követően valamennyi szolgáltató előfizetőinek a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. állítja majd ki a számlákat.

Ez a változás azonban sem a szolgáltatásokban, sem pedig a számlabefizetésben, vagy az ügyfélszolgálat elérhetőségeiben nem jelent majd módosulást. Az összeolvadással kapcsolatos fontosabb tudnivalókról novemberben részletesebb tájékoztatást kapnak az Invitel és az I-TV ügyfelei. Az I-TV előfizetők kiszolgálása továbbra is az együttműködő helyi szolgáltatókon keresztül történik.

hirdetés

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi