A Vészhelyzet (ER) 1994 és 2009 között volt látható az egyik legnagyobb amerikai csatornán, az NBC-n. A széria Magyarországon 1996 és 2011 között került képernyőre. Az első 4 évadot az M1-en vetítették le, míg az 5. szezontól az RTL Klubon sugározták a sorozatot. A Vészhelyzet itthon is hatalmas sikert aratott, mindkét csatornán rengetegen követték a szériát, mely nézettségi rekordot is döntött.

hirdetés

A produkció minden idők egyik legismertebb kórházas sorozatának számít. A széria 15 évadból áll és összesen 331 epizód készült belőle. A Vészhelyzet 23 Emmy-díjat nyert. A sorozat Chicagóban, Illinois államban játszódott és szokatlanul realistán ábrázolta az orvosok hétköznapjait. A produkcióban többek között olyan nevek fordultak meg, mint Noah Wyle, Goran Visnjic, Julianna Margulies vagy George Clooney.

Most érkezett egy jó hír a széria rajongói számára. Az HBO Max-ra ugyanis hamarosan felkerül a kultikus sorozat összes epizódja, ráadásul magyar szinkronnal. A Vészhelyzet 15 évada július 17-én, vasárnap válik elérhetővé az online videótáron.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)