Az AXN a lineáris televíziózás mellett igyekszik minél több platform segítségével és számos alkalommal a megszokottnál gyorsabb módon bemutatni vadonatúj sorozatokat, epizódokat, a tengerentúlról is. Az egyik ilyen amerikai reménység a Being Human US, amely első epizódjának képkockáit az amerikai premiert követően akár már egy nappal is élvezhetjük, HD minőségben az AXN Playerben.

Az AXN csatorna idén tavasszal tűzi műsorára a 2011-es év egyik legfrissebb sorozatát, – az egyelőre eredeti címmel várt – Being Human US-t. A csatorna azonban addig sem hagyja nézőit izgalmak nélkül, hiszen szinte az amerikai premierrel egy időben, 2011. január 18-án,- már műsorára is tűzi az első epizódot, amellyel kizárólag az AXN Playerben találkozhatunk. A misztikus széria első részét bármikor és bármennyiszer megnézhetik az érdeklődők, hiszen 30 napig ezen a felületen lesz elérhető, a további epizódok pedig az áprilisi tévé premiert követően válnak újranézhetővé az online platformon, HD minőségben.
Érdemes lesz tehát figyelni, hiszen most első kézből ismerhetjük meg Aidant (Sam Witwer) a több mint 260 éves, volt szabadságharcosból lett vámpírt, akinek ösztönei újból felülkerekednek a racionalitáson. Josht (Sam Huntington) a vérfarkast, aki egy vérfarkas-támadás áldozataként vált maga is szörnyeteggé, pedig azelőtt ígéretes orvostanhallgatóként menetelt bíztató jövője felé. És végül Sallyt, (Meaghan Rath) a szellemlányt. A csavar a történetben, hogy a három különleges lakótárs leghőbb vágya, hogy beilleszkedjenek az emberek világába. Valljuk be azonban, ez korántsem olyan egyszerű, mikor Josh a telihold láttán ellenállhatatlan vágyat érez valódi személyiségének felfedésére, vagy mikor Aidan kedvet érez egy kis vérszívásra.
Az előbb említett természetfeletti lények így együtt a hűséges AXN nézők számára már ismerősek lehetnek, hiszen az eredeti BBC sorozat (A vámpír, a vérfarkas és a szellem) is az AXN képernyőjén debütált elsőként, amelynek második évadát 2010 őszén mutatta be a csatorna. Az angol széria amerikai remake-jeként bemutatkozó Being Human US, a tengerentúlon január 17-én debütál, s ezt követően az AXN csatorna jóvoltából január 18-án már Magyarországon is látható lesz a drámasorozat első epizódja, kizárólag az AXN Playerben, HD minőségben. (A hír az AXN közleménye)

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra