A TV2-n az elmúlt másfél hónapban hétvégente mindig műsorváltozás volt, melyek a szombati és a vasárnap késő esti sávokat érintették. Egyedül múlt szombaton érintette ez az RTL Klub egyik sikeres műsorát, amikor a Sztárban sztár különkiadása egész este ment, így az X-Faktor első válogatója ellen volt látható. Ezen a napon csak részsikert ért el a TV2 Csoport, mert a szokásosnál jóval többen figyelték szombaton, de az X-Faktort így simán idei rekordnézettséget hozott.

Most újabb műsorváltozás mellett döntöttek a csatornánál. Szombaton 18:55-kor a Csak semmi pánik című film helyett a Fuss család, fuss! Plusz lesz látható, nagyjából 2 órán keresztül. Palik László műsorának azonban két nap alatt beesett a nézettsége, így nagy kérdés, hogy a sikeres Sztárban sztár leszek! és Ázsia Expressz extra adásai után tud-e jó nézettséget hozni a TV2 új sportrealityjének különkiadása.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után a TV2 kiadta az új hivatalos tévéműsorát, melyből az látszik, hogy a Fuss család extra adása csak 20:10-ig tart majd, így mégsem megy az X-Faktorral szemben. Az erről szóló friss hírünk itt olvasható.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát