.

Újabb műsorváltozás: Az RTL Klub egyik legújabb sorozatát is karanténműsorra cserélik

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. április 12. 20:23
Szombaton este elsőként írtuk meg, hogy jövő héten műsorváltozás lesz az RTL Klubon és egyetlen egy epizód leadása után lekerül a tévéképernyőről A Tanár 3. évada. A sorozat az RTL Most+ prémium platformon folytatódik, helyére pedig az RTL Klubon egy karantén tehetségkutató érkezik. A válság újabb hatásaira pedig egy napot sem kellett várjunk, most ismét hasonlóan drasztikus döntésről kell beszámoljunk.
A ma debütáló Apatigris első része után leszedi az RTL Magyarország a tévéképernyőről a sorozatot - tudta meg a SorozatWiki. Így szombat után vasárnap estéről is eltűnik egy nagy magyar széria az RTL Klubról. A sorozat viszont - csak úgy, mint A Tanár esetében - az RTL Most+ felületén tovább nézhető lesz. Ott már két epizód érhető el és vasárnaponként mindig egy újabb kerül fel. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone (UPC) RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére. Az Apatigris tévében legkorábban csak ősszel tér vissza. Úgy, mint A Tanár esetében, az Apatigris sávjában is egy új karantén műsor indul. Április 19-én, jövő vasárnap 18:50-kor indul a Maradj haza magadnak! című reality, melyben a TV2-s #maradjotthonnal ellentétben nem a mostani helyzet drámai valósága, hanem a humor lesz a központban. Az új show-ban négy sztár, négy jó cimbora - Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik - "karantén kalandjain" szórakozhatunk majd vasárnap esténként.
A csatornától az oldalunkhoz eljuttatott ismertető szerint a sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.


További hírek

Új csatornán tér vissza Joshi Bharat

Lemondott az RTL Magyarország egyik fontos vezetője

Fontos újítást jelentettek be az RTL Mosttal kapcsolatban

Az RTL mutatja be Magyarországon Az új Paula és Paulina sorozatot


Hozzászólások