Az elmúlt másfél-két hónapban már megszokottá vált, hogy hétvégén műsorváltás van a TV2-n, így inkább az lenne a furcsa, ha ez valamikor nem lenne. Eddig viszont mindig valamelyik szórakoztató műsoruk (Sztárban sztár leszek!, Ázsia Expressz, Fuss család, fuss) különkiadása jelent meg váratlanul a tévéműsorban. Most hétvégén viszont, nem várt módon aktuális műsort tesz be a csatorna a műsorrendjébe.

Október 19-én, most szombaton a Tények után 18:55-kor Tények Plusz lesz látható a TV2-n, mely a csatorna hétköznap kora esténként jelentkező bulvárosabb tartalmú aktuális műsora. A szombati adás bruttó egy óra hosszú lesz, így az X-Faktorral már nem megy szembe. Az elmúlt években ebben a sávban az RTL Klubon a Fókusz Plusz látható, mely ellen akármit rakott be a TV2 Csoport, nem igazán tudta megfogni. Így most az RTL saját fegyverével próbálkozik a konkurens tévéadó, ráadásul 5 perccel korábbi kezdéssel. Érdekes lesz megnézni, hogy ezzel a módszerrel sikerül-e a Fókusz Pluszt megelőzni.

A változás miatt A Csak semmi pánik csak 19:55-től, míg a Men In Black – Sötét zsaruk csupán 21:55-kor kezdődik majd szombaton a TV2-n.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban