.

Új gyártó vette át Feleségek luxuskivitelben készítését

Írta: KTL | 2018. március 01. 19:08
A Feleségek luxuskivitelben első évada tavaly ősszel volt látható a VIASAT3-on. A műsor ugyan nem hozott olyan jó nézettséget, de hatalmas sajtóvisszhangot keltett a csatornának és a szereplőkkel azóta is sokat foglalkozik a média. Januárban elsőként írtuk meg, hogy a csatornát üzemeltető Sony Pictures Television berendelte a reality második szezonját, nemrég pedig kiderült, hogy ki lesz az egyik új főszereplője a műsornak. Most pedig újabb híreink vannak a folytatásról.
A SorozatWiki információi szerint új gyártó készíti a Feleségek luxuskivitelben 2. évadát. A tavalyi részeket a Show and Game készítette, akik az egyik legrégebbi nagy műsortgyártó Magyarországon. Úgy tudjuk, hogy a folytatást a Scripted Productions gyártja, mely Hámori Barbara viszonylag új produkciós cége. A szakember többek között az elmúlt években a ContentLab vezető showrunnereként A mi kis falunk és a Korhatáros szerelemért felelt. A váltás tényéről és az okáról megkérdeztük a csatornát. “Nagyon elégedettek voltunk az első évad gyártócégével, egy másik műsorunkon továbbra is folytatjuk természetesen a közös munkát. A Feleségek luxuskivitelben esetében mindössze arról van szó, hogy a Scripted Productions-szel már a Stíluspárbaj készítése során nagyon jól megtaláltuk a közös hangot és velük is folytatni szerettük volna az együttműködést. A második évad felvételei jelenleg is zajlanak, izgatottan várjuk mi is és a nézők is a hölgyek legújabb kalandjait!” - mondta Temesvári Marietta a Sony Pictures Television Networks CE tartalomfejlesztési stratégiai vezetője a SorozatWikinek. A változásról a reality korábbi gyártója is nyilatkozott az oldalunknak.
„A Feleségek luxuskivitelben első szériáját a Show and Game Produkció készítette. Nagy munka volt, amire nagyon büszkék vagyunk. Sok energiát fektettünk a produkcióba, csak az előkészítés és a casting több mint 1 évet vett igénybe, de meglett az eredménye! A műsor itthon zajos sikert aratott, a vélemények és reakciók elárasztották a teljes magyar sajtót. A licensz tulajdonos NBCU a magyar siker és példa alapján új szempontokkal és tanulságokkal gazdagította a Real Housewives formátumot Európára. A megrendelő ezek után egy nagyon gyorsan képernyőre kerülő második szériát szeretett volna, de az elsőtől eltérően egészen más feltételekkel. Ezzel a Show and Game nem tudott azonosulni, és attól féltünk, hogy előre kódolva lesznek a konfliktusok a munka során a megrendelővel. Cégünknek hagyományosan nagyon jó kapcsolata van a Viasattal, más produkciót jelenleg is gyártunk számára. Ezt a kapcsolatot nem szerettük volna kockáztatni, ezért úgy döntöttünk inkább más műsorainkra koncentrálunk” - mondta Závodszky Zoltán a Show and Game egyik tulajdonosa a SorozatWikinek.

Advertisement
hirdetés

További hírek

2021-ban is látható lesz az elmúlt évek legsikeresebb TV2-s műsora

Ma este ér véget itthon a Modern család - a Comedy Centrallal közösen búcsúztatjuk a sorozatot

Már most, a tévés premier előtt megnézhető a Drága örökösök évadnyitó epizódja

Ma este új évaddal folytatódik a legnézettebb magyar sorozat


Hozzászólások