Hétfőn írtuk meg, hogy rákapcsol a VIASAT3 és a héten 11 órányi saját gyártású műsor kerül képernyőre a csatornán. Az Ide Süss! két évad után a jövő héttől ugyan ez a szám csökken, de továbbra is látható lesz a Feleségek Luxuskivitelben 2. szezonja és az Észbontók 5. etapja. Úgy látszik a médiavállalatnál komolyan terveznek a helyi produkciókkal, ugyanis hamarosan egy újabbat készíthetnek.

A napokban egy titokzatos castingfelhívás került fel a NuMuvee Műsorgyártó Facebook oldalára: “Párok, barátok, rokonok, munkatársak jelentkezését várjuk a VIASAT3 legújabb, tudásalapú vetélkedőjébe játékosnak.” A szövegből nem sok részlet derül ki, de két fontos információ viszont megtudható belőle. Új tudásalapú vetélkedő készül és a VIASAT3-on kerülhet képernyőre. Ez azért is meglepő, mert a csatorna ebben a műfajban 6 éve nem forgatott műsort, az utolsó ilyen produkciójuk 2012-ben a Nyered, ha mered volt.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a tévéadót működtető Sony Pictures Television Networks-öt. A médiavállalat sajtóosztálya a SorozatWikinek megerősítette, hogy valóban készül majd egy vadonatúj tudásalapú vetélkedő a VIASAT3-ra, de hogy milyen formátum alapján és mikor kerül képernyőre, arról később tájékoztatják a nézőket. Az új műsorba egyébként itt lehet jelentkezni.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része