Április 9-én indult a Bezár a bazár! a TV2-n. Kezdetben hétköznaponként 19 órakor került képernyőre és annak ellenére, hogy a nagy sikerű Konyhafőnök ment ellene, legyőzni ugyan nem tudta, de egyre jobb nézettséget szállított. Majka és Tilla műsora pár hete átkerült 19:15-re (bár a hivatalos TV műsorban azóta is 19:00 van jelölve), két és fél hete pedig az RTL-en a Fókusz és A Fal látható a sávjában. Mióta Sebestyén Balázs vetélkedője ellen megy majdnem minden nap tarol és nagy arányban legyőzi őket.

Az egyik olvasónk jelezte, hogy tegnap Bezár a bazár!-ból ismétlés volt látható a TV2-n. Megkerestük a csatornát és megkérdeztük, hogy miért régi részt adtak a produkcióból, de nem kaptunk választ. Azóta pedig kiderült, hogy a kedd esti rész is ismétlés, mely azt jelenti hogy tegnap nem egyedi esetről, például technikai hibáról volt szó.

Mivel hétfő óta a Vigyázat, szülővel vagyok! helyett a Ninja Warrior Hungary ugyancsak ismétlése látható, így hétköznaponként este 7-től éjfélig kizárólag régi adásokat sugároz a csatorna. Ezzel gyakorlatilag teljesen titkokban (csak a Ninjáról lehetett tudni) a TV2 már májusban, rekordkorán átállt nyári műsorrendre. Az elmúlt években ez inkább június közepén vagy végén szokott megtörténni, ezért is nagyon furcsa, hogy egy országos csatorna a tavasz végén ne adjon hétköznap premier tartalmat.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát