.

Távozik a Barátok közt kreatív producere és vezető írója

Írta: KTL | 2019. augusztus 30. 16:27
A SorozatWiki információi szerint ma késő délelőtt a Barátok köztöt gyártó Ufa Magyarország bejelentette a sorozat stábjának, hogy augusztus végén távozik Szerencsés Gabriella kreatív producer és Várkonyi Zoltán vezető író. A Barátok közt legfontosabb tartalmi vezetői augusztus 31-ével távoznak. Szeptember 1-jével a sorozat új kreatív producere Ondruss Ilona lesz, az új vezető írója pedig Lányi Balázs.
(a képen Szerencsés Gabriella)
Cikkünk megjelenése előtt a Kreatív beszámolt a kreatív producer távozásáról és az új vezető érkezéséről. A szaklap azt írja, hogy Ondruss Ilona korábban már társproducerként segítette a sorozat munkáját. 2017-ben producere volt az Oltári csajok című, az RTLII-n sikerrel bemutatott telenovellának. Jelenlegi, még forgatás alatt lévő munkája is hamarosan bemutatkozik az RTL Klubon. „Nagy köszönettel és hálával tartozunk Gabriellának, aki az elmúlt években - a sorozat huszadik évfordulójához méltó módon - rengeteg erőfeszítést tett a produkció sikeréért. Az ő irányítása alatt újult meg mind formailag, mind pedig tartalmilag a sorozat, mely továbbra is, és még hosszú időn át az RTL Klub egyik fontos alappillére" - kommentálta a személyi változást a Kreatívnak a Barátok köztöt gyártó Ufa Magyarország.
(a képen Ondruss Ilona - fotó: SorozatWiki)
A SorozatWiki úgy tudja, hogy az új vezető író már többször dolgozott együtt a Ufával és Ondruss Ilonával. Lányi Balázs korábban a Barátok közt és a cég által gyártott websorozat, a Csalfa karma írója volt. Az utóbbi években az Oltári csajok és az RTL most készülő új napi telenovelláján dolgozott. Megkerestük az Ufa Magyarországot a vezető író változásával kapcsolatban, ahol a hírt megerősítették oldalunknak. "További tartalmi újítások várhatóak a sorozat életében, akik nyomon követik a Barátok köztöt, azok pontosan látják, hogy egyre jobb és izgalmasabb lesz. Ennek a része az is, hogy új írók csatlakoznak a csapathoz" - mondta Szabó Péter, a produkció sajtófőnöke a SorozatWikinek.


További hírek

Így telt a Barátok közt utolsó forgatási napja (videó)

Több befejezést készítenek a Barátok köztnek

Lecserélik a Barátok közt egyik visszatérő szereplőjét

Rendhagyó, új műsor indul


Hozzászólások