A Barátok közt az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, idén októberben lesz 21 éves. Az 1998-as indulása óta mindig a csatorna főműsoridejében, valamikor este volt látható, majd ezt követően ismételték, sokszor többször, az RTL Magyarország valamelyik csatornáján. Az elmúlt időszakban és jelenleg is 21:10-kor kerül képernyőre a sorozat az RTL Klubon. Másfél-két hét múlva viszont őszi műsorrendre vált a tévéadó, mely nem várt változást hoz a Mátyás király tér életét bemutató szériánál.

A SorozatWIiki információi szerint szeptember 2-től késő délután és késő este lesz látható a Barátok közt az RTL Klubon. A friss részek elsőként hétköznap délutánonként negyed 6 körül, az RTL Híradó előtt kerülnek képernyőre. Ezeket az epizódokat azonban késő este, negyed 11 körül is levetítik. Így 20 év után megváltozik a sorozat vetítései rendje, mely kedvez a korán és későn tévézőknek is.

A Barátok közt délutáni és esti vetítési között az RTL Híradó mellett marad a nagyjából 1 óra hosszú Fókusz és a Drága örökösök. A csatorna szeptember 1-én, vasárnap este induló új realityje, a Love Island pedig a héten minden este 9 körül lesz látható az RTL Klubon.

hirdetés

A Barátok közt új vetítési rendjéről és a a Love Island időpontjáról megkérdeztük az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol megerősítették a SorozatWiki információit.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban