Az ATV Spirit 2019 elejétől fogható, az új csatornát az ATV azért indította, hogy egy könnyedebb hangvételű, szórakoztató tévéadóval szólítsák meg a fiatalokat. A tévécsatornán kizárólag vásárolt tartalmak találhatóak meg, eddig realityk, fikciós szériák, gasztro-műsorok, talkshow-k, és különféle filmek kínálatából válogathatott a közönség. Az ATV Spirit októbertől sorozatcsatornává válik, a cél, hogy olyan prémium sorozatok fussanak rajta, melyek felérnek ahhoz a színvonalhoz, amit az ATV-től az emberek más tematikájú műsorok esetében megszokhattak.

Október 1-je óta minden hétköznap 21:10-kor látható a gátlástalan Frank Underwoodról szóló Kártyavár első évada, mely eredetileg 2013-ban került képernyőre a tengerentúlon. Az ATV Spiriten szintén elseje óta, hétköznap esténként 22:20-kor jelentkezik a SIX című katonai sorozat, és a műfaj rajongóinak jó hír, hogy október 4-én, vasárnap éjjel, 00:05-kor jön a Navy Seals: Amerika elit harcosai című dokumentumszéria is.

A csatorna a régi, klasszikus sorozatok fanatikusait szólítja meg a 18:35-kor kezdődő, Tom Selleck főszereplésével készített Magnummal, amelyet a Columbo követ, minden hétköznap 19:40-kor. Szeptember 12-e óta, minden vasárnap 22:55-kor jelentkezik a Nagy Katalin című angol drámasorozat az ATV Spiriten, amelyet október 11-től a Feketelista című krimi vált majd. A James Spader és Megan Boone főszereplésével készült produkciót az első résztől kezdve vetítik a csatornán. A Nagy Katalin az ATV-n is látható, minden szombaton 23:50-kor, a Feketelista pedig október 10-től jön a tévéadóra, ugyanebben az időpontban.

hirdetés

Frissítés: Tévesen következtettünk, mégsem lesz sorozatcsatorna az ATV Spirit, friss hírünk a témában itt olvasható!

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban