Hosszú idő után 2017-ben indult újra magyar vígjátéksorozat az RTL Klubon. A mi kis falunk azonnal hatalmas siker lett és azóta is messze a legnézettebb hazai széria. Jelenleg az extra hosszú 3. évada látható szombat esténként a csatornán. Úgy tudjuk, az RTL Magyarország nemrég újabb hasonló műfajú produkciót rendelt meg.

A SorozatWiki információi szerint Jófiúk címmel egy új rendőrös magyar vígjátéksorozat érkezhet az RTL Klubra. A széria a spanyol Los hombres de Paco magyar adaptációja, mely elképesztő sikerrel ment hazájában. Az elmúlt 15 évben Olaszországban és Németországban is készült helyi változata. Spanyolországban 2005-2010 között 9 évadon át 117 részen át volt képernyőn.

Úgy tudjuk, a hazai verziót a Filmservice gyártja, mely az elmúlt években olyan sikeres sorozatokat készített, mint a Válótársak és a 200 első randi. Információink szerint a Jófiúk rendezője A mi kis falunkat is rendező Kapitány Iván és a forgatások már el is kezdődtek.

hirdetés

A sorozat egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Míg a rendőrös sorozatok általában rátermett, profi zsarukkal kápráztatják el a nézőt, addig ez a csapat ideje nagy részét azzal tölti, hogy saját balfogásait próbálja valahogy elsikálni. Az eredeti verzióban a főszerepben egy idétlen rendőrfőnök és az ő két bal keze, két igazi lúzer zsaru áll, akik egy szembejövő kutyától is megijednek. Itthon korábban szinkronosan Balfék körzet címmel volt látható az AXN-en, így néhány nézőnek onnan ismerős lehet a széria.

Úgy tudjuk, a Jófiúk első évada heti rendszerességgel, már ősszel látható lesz az RTL Klubon. Így ez lehet a csatorna idei második félévének egyik legnagyobb újdonsága. Az új sorozattal kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot, de válaszuk szerint az esetleges jövőbeni műsoraikról később tájékoztatják a nézőket.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna