Szerdán volt látható a Barátok közt 10 ezredik epizódja az RTL Klubon. A jubileumi epizódban egy repülőszerencsétlenség történt, melyben azóta kiderült, hogy Gergő életveszélyes sérüléseket szenvedett és azóta se tudni, hogy túléli-e. Hozzá és a Harmath családhoz kapcsolódik a széria egyik újabb fontos történése. Hétfőn Földes Tamás személyében egy új szereplő jelenik meg a Barátok köztben – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. Az elismert színész Harmath Árpádot, Szonja és Gergő egykori nevelőapját alakítja majd.

“Derült égből villámcsapásként érkezett a lehetőség. Tavasszal, a karantén időszak után behívtak egy castingra, a Gizit alakító Gyebnár Csekkával eljátszottunk egy jelenetet, és nem sokkal később szóltak, hogy megkaptam a szerepet. A fiamat alakító Pesák Ádám a Budapesti Operettszínházban régi kollégám, és korábban már sokat mesélt a sorozatról. Nagyon örülök, hogy a Barátok köztben is együtt dolgozhatok vele” – mesélte Földes Tamás a SorozatWikinek.

A stáb nagyon pozitívan fogadott és szerencsére azóta is mindenki roppant segítőkész. Egy évtizedek óta kiválóan működő, profi csapatba kerültem, ahol nagy az összetartás, de az új kollégákat is szívesen fogadják. Bár évtizedek óta a színház az életem, filmes közegben csak egyszer, egy kis szerep erejéig dolgoztam. Azt szoktam meg, hogy úgy kell szerepelni, hogy a hátsó sorban ülők is lássák, hallják, mi történik a színpadon. A sorozatban a mimikát, a gesztusokat, a hangerőt sokkal finomabban kell érzékeltetni. Az okozott igazán nagy kihívást, hogy megtaláljam ennek a módját. Úgy érzem, egyre jobban sikerül – tette hozzá oldalunknak a sorozat legújabb szereplője.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része