A ContentLab & Factory 2015-ben indult és mára hazánk egyik legnagyobb televíziós műsorgyártója lett. A kifejezetten sorozatok készítésére szakosodott vállalathoz az elmúlt években számos magyar széria köthető. Hámori Barbara Kapitány Iván mellett a cég indulása óta a ContentLab showrunnerre és olyan sikeres produkciók köthetőek a nevéhez, mint a TV2-s Korhatáros szerelem és az RTL Klub Drága örökösök című napi szériája.

A SorozatWiki információi szerint 5 év után nem dolgozik tovább Hámori Barbara a ContentLab & Factoryval. Tavaly ősztől már nem vett részt a cég új fejlesztéseiben és idén már csak a Drága örökösök utolsó évadáért felelt. Áprilistól a saját műsorgyártójára, a Scripted Productionsre koncentrál, mely a jövőben főleg sorozatok készítésével foglalkozik majd. A Drága örökösök előreláthatólag nyáron leforgatásra kerülő legutolsó részeit követően pedig kizárólag önállóan, a saját cégében fog tevékenykedni. A váltással kapcsolatban megkerestük az érintett szakembert.

“A ContentLabben eltöltött 5 év a szakmai életem egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb időszaka volt, hisz sok más televíziós műfaj készítése után a jelenleg legizgalmasabb műfaj, a fikciós gyártás és fejlesztés egyik legkiválóbb műhelymunkájában vehettem részt Kapitány Iván mellett. Nagyon hálás vagyok Ivánnak, amiért olyan sikereket tehettünk le az asztalra, mint A mi kis falunk, vagy a fent említett két sorozat.

hirdetés

Az elmúlt két évben, a Drága örökösök elképesztő hajtásában kikristályosodott bennem, hogy a sorozatírás és a rendezés két olyan szenvedélyem, amire valójában fókuszálni szeretnék a jövőben. Ekkor tettem egy ígéretet magamnak, hogy csak olyan projekteket vállalok be, amikben hiszek, és amit teljesen a magaménak érzek, ezért is volt fontos döntés, hogy immár nem egy nagy cég keretei között, hanem önálló műhelyként folytatnám a szakmai munkámat. Jelenleg az első, immár önálló új sorozatomon az RTL Magyarország megbízásából dolgozom. Ez egy nagyszabású új napi sorozat lesz az RTL Klubon, aminek a forgatókönyv fejlesztési, díszletépítési és casting munkálatai ezekben a hetekben zajlanak” – mondta Hámori Barbara a SorozatWikinek. (Fotó: Bali Sándor)

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban