Tavaly nyáron írtuk meg, hogy a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás egy vadonatúj, százrészes produkción, egy hazai fejlesztésű telenovellán dolgozik az RTL Magyarország számára. Az Oltári csajok névre keresztelt sorozat bár az RTLII-re készült, a bemutatkozó epizódot 2017. október 28-án, az egyik X-Faktor élő adás előtt az RTL Klubon is levetítették, még jobban megtámogatva ezzel a vadonatúj saját gyártású produkció indulását.

Az Oltári csajok közel három hónapja látható minden hétköznap este az RTLII műsorán, és részről részre egyre több néző követi figyelemmel az Erdész-lányok történetét. Az RTL első magyar telenovellája nemrég ért az 51. epizódjához, tehát az elkészült részek felét már láthatta a közönség. Ennek apropóján az RTL Magyarország közleményben árult el pár érdekességet a sorozat nézettségéről.

Az Oltári csajok az indulása óta a kereskedelmi célcsoportban átlagosan 4,8%-os közönségaránnyal fut, ami kiemelkedő a kábelcsatornán. Mind a teljes lakosság, mind a 18-49 éves nézők körében döntően inkább nők követik figyelemmel a szereplők életét. Az Oltári csajok elsősorban a 40 és 49 év közötti női nézők között lett igazán népszerű, de december óta egyre több fiatallal is bővül a közönség. A sorozat nézettségével kapcsolatos további érdekesség, hogy a teljes lakosságot vizsgálva a nézők 31%-a felsőfokú, illetve 33%-a legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkezik. (Fotó: RTLII)

hirdetés
hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)