Az elmúlt hetekben a koronavírus válság miatt több környező országban, az évad közben leszedték a kereskedelmi csatornák a vezető szórakoztató tartalmaikat. Ez két dolog miatt lehet. Egyrészt minden országban omlik össze a reklámpiac, így folyamatosan csökkenek a tévétársaságok bevételei és ezért nem éri meg drága műsorokat sugározni. Másrészt nem lehet tudni, hogy mikor ér véget a világjárvány és ha nyáron nem tudják leforgatni az őszi produkcióikat, akkor új tartalmak nélkül maradhatnak. Pár hete például a szlovák Tanárt is évad közben váratlanul szünetre küldték a képernyőről. Úgy néz ki ez a fajta válság sajnos most elérte a magyar televíziózást is.

Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának mai első része után leszedi az RTL Klubról a sorozatot – tudta meg a SorozatWiki. A döntés a nemzetközi példák ellenére is váratlan volt, ugyanis ez a széria az elmúlt évek második legnézettebb magyar heti sorozata. A produkció rajongóinak viszont vigasz lehet, hogy az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben fel fognak kerülni a széria új epizódjai. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone (UPC) cégcsoport RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére. A sorozat tévében legkorábban viszont csak ősszel fog folytatódni.

A Tanár helyett viszont jó hír, hogy nem ismételni fog a csatorna. Április 18-án, szombaton 20 órakor a sorozat időpontjában fog elindulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor. A Made in Karanténban a legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

hirdetés

Íme a Made in Karantén első előzetese:

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban