Az RTL Magyarország kedden váratlanul bejelentette, hogy minden eddiginél korábban, már augusztus 3-án elindítja az első nagy őszi műsorát, A Konyhafőnök új, civil szereplős évadával. A TV2 a következő hónap elején eredetileg még többek között A hegyi doktor – Újra rendel friss részeit és A Piramis ismétléseit adta volna. Úgy néz ki azonban, hogy azonnal reagálnak a konkurencia lépésére, és csütörtök délután műsorváltozást jelentettek be.

Végül a TV2-n az RTL Klubhoz hasonlóan szintén augusztus 3-án indul az első őszi produkció, a MasterChef VIP 2. évadával. A TV2-s gasztro realitynek az első évada 2018 őszén egyszer már megbukott, így az akkor már felvett új szezon vetítését évekig húzták és most is csak a SuperTV2-re érkezett volna. Ezzel a lépéssel a TV2 azonban úgy tudja elindítani hamarabb kvázi az őszi műsorrendjét, hogy a későbbre tervezett műsorokból sem fog előbb kifogyni.

A MasterChef 2. évadában Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár fognak versenyezni. A produkció új zsűritagjai Pintér Katalin, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje és Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séfje. A műsorvezető Ördög Nóra lesz. A MasterChef VIP a Tények Plusz után 19:40-től lesz látható, így fél órával előbb kezdődik majd, mint az RTL Klub gasztro realityje.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része