Szeptember 1-jén indul az RTL Klub vadonatúj realityje, a Love Island. A nagyszabású tárkereső műsor első adása vasárnap 21:05-kor lesz, innentől kezdve pedig a hét minden napján ugyanebben az időpontban lesz látható.

A produkció indulásának napján, most vasárnap 21 óra előtt elképesztő verseny lehet. 19 órakor a TV2-n a Sztárban sztár, az RTL Klubon pedig a Házasodna gazda érkezik, 20:05-kor pedig az utóbbi csatorna új vígjátéksorozata, a Jófiúkból első adása is képernyőre kerül. Mostanáig úgy volt, hogy 21 óra után csak a Love Island lesz saját gyártású műsor.

Csütörtök este elkezdték a TV2-n promózni, hogy vasárnap 20:55-kor Ázsia Expressz különkiadás lesz a csatornán. Az extra adásban az áprilisban botrányos körülmények között leállított Srí Lanka-i forgatásokat mutatják majd be. Ez pedig azt jelenti, hogy műsorváltozás lesz ezen a napon a TV2-n. Eddig úgy volt, sőt a cikk megjelenésekor a csatorna hivatalos tévéműsorában is úgy szerepelt még, hogy vasárnap ebben az időpontban a Személyiségtolvaj című mozifilm lesz.

hirdetés

Így a TV2 10 perccel a Love Island kezdete előtt Ördög Nóra műsorával betámadja az RTL Klubot. Nézettségi szempontból a most vasárnap eddig is elképesztően érdekes és szinte megjósolhatatlannak bizonyult, de így még érdekesebb lesz. Az elmúlt években ősszel mindig a TV2 szerepelt jobban, de ilyen sok produkcióval nem próbálkozott még a hét utolsó napján az RTL Klub.

Frissítés: Délután újabb műsorváltozás derült ki vasárnap estéről. Az Ázsia Expressz különkiadása mellett, a Valami Amerikai 3 és ezen a napon lesz látható. Részletek az alábbi cikkben.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban