Kasza Tibor új vetélkedője, a Kapj el, ha tudsz! már az első két hetében is rossz nézettséget hozott, de ennek a hétnek a közepén végképp bezuhantak az adatai. Eközben a Love Island első másfél hetén gyenge nézettséget produkált, az elmúlt napokban azonban már kezdett javulni és szerdán és csütörtökön közepes számokat hozott. Valószínűleg erre a két dologra reagál most hétfőtől műsorváltozással hétköznap esténként a TV2.

A Tények Plusz, a TV2 bulvárosabb hírműsora jövő héttől bruttó (reklámokkal együttvéve) 15 perccel hosszabb lesz. Emiatt az Ázsia Expressz későbbre kerül és 19:10 helyett csak 19:25-kor fog elkezdődni. Sőt, Ördög Nóra utazós realityjének bruttó adásideje is negyedórával nőni fog. Így a Kapd el, ha tudsz! pedig már fél órával kezdődik majd később és csupán 21:25-tól lesz látható. Az Extrém Activity ismétlése pedig 22:30-ról 22:50-re kerül.

A műsorváltozás legfőbb következménye az lehet, hogy a jól futó Ázsia Expressz vége 15-20 percen keresztül együtt fog menni a Love Island elejével. Érdekes lesz megnézni, hogy ez a TV2 utazós műsorának, vagy inkább az RTL Klub párkereső realityjének árt majd. Ezeken kívül pedig a késő esti Barátok közt ellen így már nem az Extrém Activity ismétlése, hanem Kapd el, ha tudsz! második fele lesz látható.

hirdetés
hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en