Március közepén jött a hír, hogy a koronavírus-járvány miatt biztonsági okokból leállították a Drága örökösök negyedik évadának forgatását. Akkor Hámori Barbara, a sorozat showrunnerre a SorozatWikinek elmondta, hogy a teljes stáb – színészekkel együtt – két hetes önkéntes karanténba vonul, és csak abban az esetben folytatják a felvételeket, ha ezen időszak alatt senkin nem jelentkeznek a koronavírus tünetei. Azóta letelt az említett két hét, de a SorozatWiki információi szerint a felvételek nem indultak újra.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot, ahol megkérdeztük, hogy valóban hosszabb lesz-e a leállás és ha igen, akkor jelentkeztek-e a tünetek valakin, vagy más oka van ennek? “A gyártótól (ContentLab & Factory) kapott információk alapján nem fertőződött meg senki. A forgatás az egészségügyi helyzet függvényében folytatódik” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

Fontos kiemelni viszont most is, hogy ez a szünet a Drága örökösök most futó 3. szezonját egyáltalán nem érinti, ugyanis a felvételeit már tavaly befejezték. Így az évad végéig a sorozat továbbra is minden hétköznap látható lesz az RTL Klubon.

hirdetés

Szintén a múlt hónap közepén jelentette be az RTL Magyarország, hogy a Barátok közt esetében a stáb védelme érdekében a meghosszabbított tavaszi szünet előbbre kerül. Úgy tudjuk, hogy eredetileg itt is két hétről volt szó, mely szintén letelt azóta.

A SorozatWiki információi szerint egyelőre a Mátyás király tér életét bemutató sorozat forgatásai sem folytatódtak. Viszont tudomásunk szerint a nézőknek itt sem kell aggódniuk, ugyanis jó előre dolgozott a produkció stábja, így még néhány hónapig biztosan képernyőn maradhat a sorozat.

A hírt a csatorna is megerősítette. “Így igaz, az egészségügyi helyzet miatt a sorozat gyártója (UFA Magyarország) meghosszabbította a tavaszi szünetet, de a nézőknek nincs miért aggódniuk, nem maradnak Barátok közt nélkül” – kapta válaszként az RTL Magyarországtól a SorozatWiki.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban