A TV2-n jelenleg is látható, népszerű Feriha egyik főszereplője, az Emirt alakító Cagatay Ulusoy idén vadonatúj produkcióval jelentkezik. Ő játssza ugyanis a nagy amerikai online tartalomszolgáltató, a Netflix első török sorozatának központi figuráját. A tíz részes saját gyártású fantasy sorozat címe The Protector, főszereplője egy Hakan nevű férfi, akinek élete fenekestül felfordul, amikor rájön, hogy egy ősi erő birtokában van.

A különleges képességgel pedig feladat is jár, meg kell védenie a 15 millió lakosú, nyugat és kelet határán álló várost, Isztambult a rejtélyes Halhatatlan lényektől. Ahhoz, hogy Hakan fel tudja venni a harcot a sötét erőkkel, minél hamarabb meg kell tanulnia, hogyan használja az erejét. A sorozat forgatása tavasszal kezdődött, most pedig megérkezett hozzá az első előzetes. A videóban nincs párbeszéd, így aki nem beszéli sem a török, sem az angol nyelvet, az is érteni fogja a képsorokat.

A The Protector ősszel indul Törökországban, a főszereplőt alakító Cagatay Ulusoy mellett feltűnik még a Szulejmánból Ibrahim pasaként ismert Okan Yalabik, a Kuzey Güney – Tűz és vízben Simayt játszó Hazar Ergüclü, valamint A szultánában Dervis Mehmed pasaként látott Mehmet Kurtulus is. A sorozat készítője Binnur Karaevli, producere pedig Onur Güvenatam, aki az itthon, az Izaura TV-n vetített Az éjszaka királynőjén is dolgozott.

hirdetés

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor