Márciusban jött a hír, hogy távozik a Sony Pictures Television Networks CE tartalomfejlesztési stratégiai vezetője, aki addig a régió saját gyártású műsoraiért felelt. Ezután ez a terület beolvadt a programing alá. A médiavállalat számos közép-kelet európai AXN és Sony csatornát üzemeltet, itthon pedig a VIASAT3 és VIASAT6 is hozzájuk tartozik. Most újabb fontos változások történtek a cég tartalmi területének vezetésében.

A SorozatWiki információi szerint június végétől Galló Krisztina regionális produkciós vezető lett a felelőse a régió saját gyártású műsorainak. Eddig ugyanebben a pozícióban az AXN lengyel sorozatai és magyar produkciók egy része tartozott hozzá, korábban Temesvári Marietta, az utóbbi időkben pedig Szabó Balázs programigazgató felügyelete alatt. Így a régiós saját gyártás újra önálló területé vált és megint közvetlenül a régióért felelős vezető alá tartozik.

További változás is történt a Sony-nál, a SorozatWiki információi szerint július 1-vel Szabó Balázst szintén előléptették. Az eddigi közép-kelet-európai programigazgató ettől a hónaptól programingért felelős executive igazgatóként folytatja. Szabó egy ideje már közvetlenül a Sony Los Angeles-i vezetésnek felelt, de most még nagyobb önállóságot kapott. Igaz, hogy a régiós saját gyártása kivált a programing alól, de úgy tudjuk, a fontosabb műsordöntésekbe a programingért felelős executive igazgatónak továbbra is beleszólása lesz.

hirdetés

A Sony Pictures Television Networks a két előléptetés tényét az érdeklődésünkre megerősítette, de nem kívántak további kommentárt fűzni a válaszukhoz.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G