Szerdán jelentették be, hogy 3 év után távozik Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója és igazgatósági tagja. Csütörtökön érkezett a hír, hogy Zájer Attila, a TV2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója is búcsúzik a médiavállalattól.

A SorozatWiki információi szerint szerdán és csütörtökön volt egy nagy kirúgási hullám. A hírünk megírása közben a TV2 Csoport bejelentett több változást is.

“2019. április 4-ével új vezetőket neveztek ki a TV2 Média Csoport élére. Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgatót Csikesz Erika váltja, Ökrös Gergely kreatív igazgató helyére Kirády Attila érkezik. Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató távozásával pedig Bíró Anikót kérték fel a pénzügyi terület vezetésére. Míg Pap Gitka, korábbi általános vezérigazgató-helyettes pozíciója betöltetlen marad, egy új igazgatóság alakul, melynek élére Kovács Gergely kerül, aki adminisztrációs és üzletfejlesztési igazgatóként segíti majd a cég munkáját a kommunikáció, marketing, illetve a digitális területeken” – olvasható a közleményükben.

hirdetés

Bár nem szerepel konkrétan a közleményben, de úgy tudjuk Pap Gitkát rögtön Dirk Gerkens távozása után váltották le. Szintén nem adtak hírt róla, de a SorozatWiki információi szerint a csatorna HR vezetőjét, Török-Moskó Juditot is menesztették. Az új igazgatók kapcsán pedig érdekesség, hogy Vasziliy Miklós a TV2 Csoport igazgatáságának elnöke 2014-ben Kirády Attilával és Bíró Anikóval együtt távozott az Origo Zrt. éléről. Iparági pletykák szerint az elmúlt két nap leváltási hulláma nem érintett három fontos vezetőt, maradt a cégnél Fischer Gábor programigazgató, Dobsi Adrienn kommunikációs igazgató és Kökény-Szalai Vivien hírigazgató.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban