Szerda este 7-kor nem indult el a Fókusz az RTL Klubon. Az egyik olvasónk jelezte, hogy a Híradó utáni reklámot követően lement a műsort támogatói blokk, majd 5-6 másodpercre lemerevedett az adás. Ezután még egyszer lementek a szponzorok, majd a 12-es korhatár-besorolás jelzése után még hosszabb, nagyjából fél perces lemerevedés következett. Végül nem indult el a Fókusz, hanem bemondták, hogy az Éjjel-Nappal Budapest következik. Újbóli időjárás és reklámot követően pedig valóban 25 perccel előbb elindult a sorozat. Megkerestük az RTL Magyarországot, hogy mi volt a hiba oka, és hogy miként borult fel emiatt a ma esti műsorrend.

“Az adáslebonyolító rendszerünkben technikai hiba történt, melynek elhárításán jelenleg is dolgoznak a szakembereink. Az Éjjel-Nappal Budapest után adjuk le Fókuszt – így a két műsor ma este megcserélődik -, majd a Barátok közt és a többi esti műsorunk körülbelül 5 perces csúszással kerül képernyőre” – mondta Pécsi Norbert Sándor, az RTL sajtókapcsolati csoportvezetője a SorozatWikinek.

A 2000-es években még gyakrabban előfordultak ehhez hasonló hibák, de az elmúlt években alig volt rá példa. Nem is emlékszünk arra, hogy az RTL Klubon mikor volt hasonló eset. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max