2019. áprilisától lett Kirády Attila a TV2 Csoport kreatív igazgatója. Tavaly decemberben az önálló kreatív igazgatóságot ugyan megszüntették, de ebben a pozícióban továbbra is ő maradt. Az elmúlt egy évben ő felelt a TV2 Csoport összes saját gyártású műsoráért, de a főbb projektjei közé tartozik a Mintaapák, valamint az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című, valamikor 2020-ban induló új magyar heti sorozat.

A SorozatWiki információi szerint a szakember idén áprilistól távozik a TV2 Csoportól és a médiavállalat legfőbb beszállítójánál, az IKO Műsorgyártónál folytatja. A cég az elmúlt években többek között olyan műsorokat készített, mint a Sztárban sztár leszek!, A Nagy Duett, az Ázsia Expressz, az Áll az alku, a Nyomd a gombot, tesó!, vagy éppen a Jóban Rosszban, a Bogaras szülők és a Mintaapák. Megkerestük a csatornát, ahol megerősítették Kirády Attila távozását és az érintett vezetőt is, aki a következőt nyilatkozta oldalunknak:

“Kiváló kreatív csapatot sikerült építeni a TV2-nél. Örülök, hogy ennek részese lehettem és sok sikert értünk el az elmúlt egy évben. Április 1-től az IKO Műsorgyártónál folytatom, kreatív igazgatóként. Várom az ottani csapattal való közös munkát és az új kihívásokat, bízom benne, hogy minél több sikeres műsort készíthetünk” – mondta Kirády Attila a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna