A 2016/17-es szezonban számos vetélkedő volt a TV2 képernyőjén. Látható volt az Ezek megőrültek!, a Drágám, add az életed!, a Bumm!, Az 50 milliós játszma és a Annyit ésszel, mint erővel! is. Ezek közül hamarosan kettő is új évaddal tér vissza a csatornára.

A Bumm! második szezonja tavaly november vége és karácsony között futott a TV2-n. Liptai Claudia és Kasza Tibor helyett Till Attila volt a műsorvezetője. Néhány hete már megírtuk, hogy a csatorna folytatja a produkciót és várhatóan ősszel újra képernyőn lesz. Azóta kiderült, hogy ennél jóval előbb, még májusban visszatér a vetélkedő. A Bumm! harmadik évada május 22-én indul a TV2-n és hétköznaponként 19:25-kor lesz látható. A most ebben az időpontban látható Extrém Activity jövő pénteken szünetre vonul.

Az 50 milliós játszma január elején tért vissza a TV2-re. Új házigazdával, Majkával nagy siker volt műsor, így két és fél hónapon keresztül látható volt és végül március közepén került le a képernyőről. Mivel a 2016/17-es szezonban ez volt a csatorna legnézettebb napi főműsoridős tartalma, így várható volt, hogy hamarosan visszatér. Fischer Gábor, a TV2 kábelcsatorna programigazgatója a Media Hungary konferencián bejelentette, hogy még idén visszahozzák Az 50 milliós játszámát.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban