A Bezár a bazár! második évada áprilisban indult el a TV2-n, és ugyan a Fókusszal nem bírt, de A Konyhafőnököt a legtöbbször a közös sávban legyőzte. A gameshow legutóbbi etapja két hónapig ment új részekkel, majd a csatorna ismételni kezdte a gameshow-t, mely jó húzásnak bizonyult. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Big Picture konferencián bejelentette, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Bezár a bazár! 2020 elején visszatér a 3. évadával a képernyőkre.

A Big Picture-ön az is kiderült, hogy a tehetségkutatóvá alakított Sztárban sztár leszek! is új szezonnal tér vissza 2020 őszén a TV2-n. A műsor 2013 óta volt a csatorna meghatározó formátuma, 2018-ban azonban már nem hozott jó számokat, így a TV2 teljesen megújította azt, most már civilek lépnek a színpadra különféle sztároknak öltözve és a stílusukat imitálva. A tehetségkutató felvett, majd később az élő adásai is rendkívül sok nézőt ültettek a képernyők elé. A Sztárban sztár leszek! nagy nézettségi siker a TV2-n, csak most hétvégén kapott ki az X-Faktortól.

A televíziós konferencián Fischer Gábor még egy nagyon fontos bejelentést tett, 2020-ban ugyanis biztosan folytatódik a TV2 népszerű sportrealityje, az Exatlon Hungary, erről külön hírben számoltunk be.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél