Szeptember végén indult a VIASAT3 egyik tavalyi nagy újdonsága, a Feleségek luxuskivitelben. A reality hétfő esténként 8 részen keresztül volt képernyőn. A műsor ugyan nem hozott olyan jó nézettséget, de hatalmas sajtóvisszhangot keltett a csatornának. Az évad egésze alatt rengetegen foglalkoztak a produkcióval és a szereplőkről azóta is sokan beszélnek.

A SorozatWiki információi szerint a csatornát üzemeltető Sony Pictures Television berendelte a Feleségek luxuskivitelben második évadát. Úgy tudjuk, hogy a forgatása hamarosan kezdődik és a legújabb adások már tavasszal képernyőre is kerülnek.

Megkérdeztük a tévéadót, ahol megerősítették a folytatás tényét. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a második szezon is 8 epizóddal jelentkezik és az eddigi 5 főszereplő mellett új arcok is felbukkannak majd.

hirdetés

“A Feleségek luxuskivitelben a tavalyi év egyik legnagyobb televíziós sikere volt több szempontból is. Bátran kijelenthetjük, hogy ősszel az egész ország Babettről, Viviről és a többi szereplőről beszélt. A nézői visszajelzések alapján is egyértelműen azt tapasztaltuk, hogy a közönség továbbra is változatlanul nagy érdeklődést mutat a luxusfeleségek fényűző élete iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy tavasszal újabb epizódokat tűzünk képernyőre” – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője a SorozatWikinek.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát