Ma délelőtt a Nagy Kreatív Márkanap konferencián fontos bejelentést tett Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese. Az eddig látottakon kívül három vadonatúj, magyar fejlesztésű sorozat is érkezik jövőre az RTL Klubra. Ezekből egy napi széria lesz, kettő pedig hetente jelentkező.

Bátrak földje címmel érkezik majd az Oltári csajok és a Drága örökösök után készülő legújabb telenovella. Az új sorozat érkezéséről elsőként januárban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott interjújában beszélt és elmondta, hogy még idén érkezik. Később a Media1 megírta a címét és hogy kosztümös széria lehet, valamint a múltban fog játszódni. Ezen kívül Kalamár Tamáshoz, a Barátok közt és az Oltári csajok korábbi készítőjéhez köthető ez a széria is. A mai bejelentésen a vezérigazgató-helyettes arról beszélt még, hogy a széria 80 epizódos lesz, az újdonság producere pedig Ondruss Ilona lesz, aki korábban az Oltári csajokon dolgozott, most pedig a Barátok közt új kreatív producere. A Paprika Studios gyártásában érkező Bátrak földje 2020-ban kerül majd képernyőre.

Készítenek egy vadonatúj dramedyt is, melynek Apatigris lesz a címe. Ennek az érkezését eddig még csak pletyka szinten sem lehetett olvasni a sajtóban. A heti szériát a Bátrak földjéhez hasonlóan a Paprika Studios gyártja. A történet az 52 éves Péterról szól, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy Vivien, Laura és Szandra kirepülnek a családi fészekből, apjuk is párkeresésbe kezd. Az Apatigris első évada vicces és drámaibb jeleneteket ígér, a sztori pedig meglepő fordulatokat, hiszen a lányok egyesével kezdenek majd el csalódásaik miatt visszaköltözni Péterhez. A főbb szerepekben Scherer Péter, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Michl Juli és Rujder Vivien lesznek láthatóak. Az első szezon 8 részes lesz, közel 50 perces epizódokból áll majd, az Apatigris rendezője Kovács Dániel Richárd, a forgatókönyvíró pedig Köbli Norbert.

hirdetés

Szintén érkezik jövőre a Mellékhatás is. Az RTL Magyarország új drámasorozatának érkezéséről még tavaly októberben beszélt először egy másik konferencián Kolosi Péter. A széria témája a béranya program lesz, a történet középpontjában pedig egy meddő család áll. A sorozat a Válótársak és A Tanár két fő készítőjéhez, Kovács Dániel Richárd rendezőhöz és Herman Péter kreatív producerhez köthető. A főbb szereplőket Nagy Zsolt, Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra alakítják. A Solaz Media által gyártott Mellékhatás végül 2019 első féléve helyett, szintén 2020-ban érkezik.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része