A következő napok igen sűrűek lesznek a TV2 számára. Pénteken, szombaton és vasárnap véget érnek a csatorna nagy tavaszi, napi és heti produkciói. Hétfőtől pedig nyári műsorrendre vált a tévéadó, melyet hamarosan részletesen is bemutatnunk.

Június 2-án, pénteken 19:20-kor lesz a Drágám, add az életed! évadzáró epizódja. A csatorna vadonatúj szórakoztató produkciója május elején indult és az első évada huszonnégy részes lesz. A show az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-s, napi műsora volt, így pár hónap múlva jön is a folytatás. A Drágám, add az életed! második szezonjába azonban már civilek érkeznek a játéktérbe.

hirdetés

Egy hét kihagyás után, 3-án, szombaton 18:50-kor jön a Kismenők döntője. A tévéadó új gyerek-tehetségkutatója áprilisban indult és a kereskedelmi csatornák számára fontos 18-49-es és 18-59-es korcsoportokban csak közepesen teljesített, így könnyen lehet, hogy jövőre nem folytatódik.

4-én, vasárnap este A Nagy Duett is finálézik a TV2-n. A 18:50-kor kezdődő kilencedik adás, több mint két és fél órás lesz. A zenés show visszahozása hatalmas siker lett, a produkció mindkét korosztályban a legtöbb héten a legnézettebb műsor lett és a teljes lakosság körében a 2016-os rekordot is tartja. A produkció 5. szezonját eddig még nem jelentették be, de szinte biztos, hogy 2017-ben érkezik a folytatás.

Szintén ezen a napon, közvetlenül A Nagy Duett után, 21:35-kor kezdődik a Showtime Hajdú Péterrel évadzáró, negyedik adása. Hajdú új műsora valójában csak az első héten volt sikeres, azóta folyamatosan zuhan a nézettsége, így nem nagyon jött be a TV2-nek.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát