Szeptemberben indult Amerikában a Halálos fegyver filmek alapján készült ugyanilyen címmel forgatott sorozat. A produkciót hatalmas várakozás előzte meg és mivel jó nézettséget is hozott, így az amerikai FOX csatorna berendelte a teljes évadot. A sorozatból eddig 9 epizód került képernyőre a tengerentúlon, most téli szüneten van, majd januárban folytatódik. A nyitó szezon összesen 18 részből áll majd. Itthon a szériát az RTL Magyarország vette meg és nem is kell sokat várni a hazai bemutatóra.

A Halálos fegyver sorozat magyarországi premierje három hét múlva, január 6-án lesz az RTL Klubon – tudta meg a SorozatWiki a csatornától. A széria péntek esténként a Barátok közt után lesz látható és az első héten dupla epizóddal kerül képernyőre. A csatorna a két ünnep között pedig leadja mind a négy Halálos fegyver filmet, melyek december 27-30. között 21 órától lesznek láthatóak.

A sorozatban Danny Glover Murtaugh karakterét Damon Wayans formálja meg, míg az új Riggst (Mel Gibson) Clayne Crawford alakítja. A tévés Halálos fegyver sorozat története szerint az egykori vakmerő tengerészgyalogos Riggs miután balesetben elveszti várandós feleségét Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívműtéten esett át, aminek hatására próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt, több-kevesebb sikerrel. A labilis Riggs váratlan és szó szerint kirobbanó felbukkanása azonban minden számítását áthúzza.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban