Csütörtökön búcsúzott a Legyen Ön is milliomos!, melynek a helyén hétfőn indult Kasza Tibor műsorának új évada. A Pénzt vagy éveket! minden hétköznap 21:30-kor látható. Nézzük, hogy teljesített a két legnagyobb csatorna az ismét megújult felállás első napján.

A Fókusz a szokottnál kicsivel kisebb, 17,6 százalékos közönségarányt produkált 18-49-ben, de ez még mindig erősnek számít. A Drága örökösök 18,5 százalékkal ismét szépen ment, míg a Barátok közt 16,4 százaléka is jó eredmény. Az Exatlon Hungary 16,1 százalékkal újra magas számot hozott, de mindhárom felsorolt RTL-es műsortól kikapott.

Késő este a Pénzt vagy éveket! harmadik évada kereken 9 százalékos közönségaránnyal indított, ami elég rossznak számít. Ugyan ez jobb eredmény, mint az elmúlt hetekben a Milliomos számai, de 10 százalék lenne a minimum bármelyik 22 óra előtt kezdődő RTL-es vagy TV2-s műsortól. Az se jó jel, hogy az adás alatt elég sok néző elkapcsolt a produkcióról. A Cápák között 12,9 százalékot produkált, mely még mindig közepesnek számít, viszont az előző heti 10,9-hez képest komoly előrelépés. Az is bizakodásra adhat okot az RTL-nél, hogy az adásidő alatt is megtartotta a nézőit.

hirdetés

Az RTLII-n az Éjjel-Nappal Budapest 5,3-al ment, mely valamennyivel gyengébb mint az előző héten, de így is kiemelkedő eredmények számít. Később az Isten veled, Magyarország! csupán 7 százalékot szállított, mely elég rossznak mondható, főleg úgy, hogy előtte sok néző ott volt a Cápán.

Hétfő este (19-23 óra között), 18-49-ben az RTL Klub 16,1 százalékos közönségarányt produkált, míg a TV2 13,9-et. Így 2,2 százalékponttal az RTL Klub nyerte a főműsoridőt. Érdekes lesz látni, hogy a következő napokban milyen számokat hoz majd Kasza Tibor visszatérő műsora.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát