Hihetetlen, de közel öt év telt el a legutolsó Tűz és Jég dala regény, a Sárkányok Táncának megjelenése óta. Ez idő alatt a Trónok harca elképesztő sikere milliókkal ismertette meg a sorozat alapanyagául szolgáló fantasy regényciklust. George R. R. Martin eredetileg idén januárra kellett volna, hogy befejezze a hatodik kötetet, amely A tél szelei címet kapta. A világszerte élő rajongók milliói pedig azóta is csak találgatni mernek, hogy vajon a legendásan lassan dolgozó író, vajon mikorra fejezi be, az emberemlékezet óta ígérgetett hatodik könyvet.

A közelmúltban azonban felbukkant egy kifejezetten érdekes pletyka, amely arról számolt be, hogy tudni véli mikor is számíthatunk pontosan A tél szeleinek a megjelenésére. Az IBT (International Business Times) szerint Martin nemrég végre tényleg befejezte a hatodik könyv munkálatait és az már a lektorálási fázisban tart. A forrás ezen kívül kitért még arra is, hogy A tél szelei a feltételezések szerint 2017 első hónapjaiban kerülhet a könyvesboltok polcaira, kiváló termékkapcsolási lehetőséget adva ezzel a nyáron érkező hetedik Trónok harca szezonnak.

A megbízható forrás ellenére azonban jobb, ha a hivatalos megerősítésig mindenki csak pletykaként kezeli a fentebb olvasható sorokat, mivel semmi sem garantálja, hogy nem egy újabb kacsával van dolgunk.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi